Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite bilder från kamerarullen:

Vi unnade oss donken efter förskolan och fritids en dag förra veckan. Vi äter där sååå sällan men det är ju mysigt ibland och speciellt när man kunde sitta ute i solen. Barnen var så nöjda!

Och jag har haft sådana cravings på allt med choklad! Här åt jag glutenfri kladdkaka med grädde. Ska baka något hälsosamt och chokladigt denna vecka tror jag. Recept kommer!

30årsfirandet för mannen blev superlyckat och Jolie blev förälskad i den stora ballongen. ”En sån ska jag ha på mitt kalas med nästa gång mamma”.

Jolie hjälpte till att blåsa upp ballonger till kalaset!

Jag och lilla magen =)

Plattorna levererades och vi fick hjälp av en av mannens vänner med att lägga dom. Nu är det faktiskt färdigt och det blev såååå bra!! Ska visa bilder! Vi ska också så gräs nu runt omkring för att få en fin helhet.

Och så har vi läst massor av böcker. Just denna hade vi hemma men vi har börjat få in lite rutin i att låna böcker varje gång barnen är här och sedan läsa dom innan läggdags. Älskar den mysiga stunden på kvällen!

Blir mycket mys i sängen just nu som ni kanske redan vet, haha.

Kommentarer

  1. Angelica

    Som bibliotekarie blir jag så glad varje gång du delar med om att ni har varit på bibblan eller pratar om att låna böcker ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish