Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

20% hos Apotek Hjärtat

Inlägget är betald reklam för Apotek Hjärtat

Äntligen får jag erbjuda er en ny kod hos Apotek Hjärtat! Dom har ju allt man kan tänkas behöva och dessa rabattkoder brukar vara extremt uppskattade hos er.

GABRIELLA20 ger er 20% på alla köp över 400:- så passa på att bunkra upp med plåster, vätskeersättning, hudkrämer, tvålar, snacks, solkrämer, tandborstar och allt som behövs till sommarens hemma-apotek eller utlandsresan. Dom har verkligen ett stort utbud med mängder av produkter! Koden gäller fram till midnatt 31/7. 

Här ser ni lite av det jag köpte senast. Det behövs alltid och kommer väl extra väl till användning nu under sommarmånaderna.

Våtservetterna som är desinficerande finns HÄR och dom är grymma! Effektiva mot bakterier, kommer i små förpackningar och smidiga att ha med i väskan vid behov.

Några andra servetter som är trevliga att ha i väskan är dessa intimservetter från ACO. Dessa återfuktar och ger en ren känsla där nere. Perfekt när man byter tampong/binda eller bara för att fräscha upp lite när behovet finns =) Finns HÄR.

Nagellacksborttagning i det format som ni ser på bilden är ju också sååå bra!! Perfekt att ha med i bilen eller väskan och tar minimalt med plats. Detta är alltså pads som är fria från aceton. Finns HÄR.

Plåster som är vattentåliga är ett måste för oss nu i sommar och ni kommer till Apotek Hjärtats enorma utbud av just plåster HÄR.

Och så måste jag tipsa om denna handtvålHÄR och handkrämHÄR! Fantastiskt god och fräsch doft på båda och bra pris! Tips, tips!

Och sist men inte minst måste jag tipsa er alla om att äta mjölksyrabakterier varje dag. Så bra för magen och speciellt nu i semestertider när man kanske inte äter lika hälsosamt och magen får ta lite extra stryk. Ni hittar dessa HÄR.

Glöm inte att ange min kod GABRIELLA20 för 20% rabatt på alla köp över 400:-. Koden är giltig fram tills midnatt 31/7!

Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting