Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

Inlägget innehåller en annonslänk

– Är sängliggandes så mycket jag bara kan och mår bara allmänt väldigt illa och dåligt. Trött, sänkt och har en magsjukeliknande känsla i kroppen dygnet runt. Den är värst under eftermiddagar och kvällar.

– Har haft barnen i 13 dagar nu och imorgon åker dom till sin pappa. Jag kommer att sakna dom men det känns ändå rätt skönt att få andas ut ordentligt och bara vara i nio dagar.

– Jag fyller ju år i veckan så åker iväg med Tove nu på måndag. Vi ska gå på spa och sova på hotell en natt. Ska bli så mysigt!

– Mannen åker till Norge i slutet på veckan så då blir jag hemma själv i ett par dagar. Längtar faktiskt efter att få sakna honom och längtar också till att bara sova dygnet runt i ett hus som är tomt på både barn och män 😉

– Igår hade vi våra bästa vänner här på tacosmiddag. Barnen hade såååå mysigt! Och vi med. Besöket stannade till klockan 21.30 trots att det vankades skola och förskola idag. Ibland får man rucka lite på rutinerna.

– På min födelsedag så har vi inskrivning hos barnmorskan. Ska bli jättekul! Kommer att gå på samma ställe som barnen har BVC vilket känns tryggt och bra.

– Om jag har tur så kommer min frisör hit i helgen och fixar mitt hår. Och så får vi lite härlig kvalitetstid tillsammans med. Jag är verkligen en dööösliten mamma för stunden och mitt hår har blivit helt gult efter solen utomlands.

– Något som jag kan tänka mig att äta nu är gröt med banan och proteinella, indisk mat (!?), satsumas och iskallt vatten med citron. För någon dag sedan fick jag också ett enormt sug efter korvstroganoff med ris så mannen slängde ihop det, haha. Det gäller att passa på att äta när suget väl kommer. Och när det kommer så MÅSTE jag ha just det jag är sugen på. Hade verkligen glömt att det var såhär att vara gravid ;p Så omständigt hela tiden.

– På fredag väntar en myskväll med tapas och ostbricka med en av mina bästa vänner! Fy tusan vad jag längtar. Är det något mer jag kan tänka mig att äta än det jag nämnde ovan så är det typ fräscha småplock som smörstekta champinjoner, pimientos de padron, brie med fikonmarmelad. Åh, blir så hungrig nu samtidigt som jag ligger med spyan i halsen, haha..

Har haft sådana enorma tvättberg sedan vi kom hem från våra resor. En svart sopsäck är gjord och en är kvar, haha. Dock så är all tvätt ren nu så det som ska göra är ju vikningen och att ta ut allt till garderober och byråer.

Mitt fina set finns HÄR och kostar runt 100-lappen just nu. Världens fynd! Har det även i svart sedan något år tillbaka.

Gårdagens goda middag. Och efterrätten blev min hälsosamma chokladkaka med sockerfri glass. Recept på kakan HÄR.

Barnen var helt färdigvabbade idag. Äntligen!

Gårdagens konstverk.. Jag kommer att plocka bort både pennor och utekritor nu så får barnen be mig om lov när dom är sugna på att rita. Och då blir det enbart under uppsikt vid exempelvis köksbordet. Det är Jolie som är boven när det kommer till sådant här och hon både ljuger och skyller ifrån sig om att det absolut inte är hon. Jason har aldrig ritat såhär på möbler och saker som inte är papper.. Sjukt hur det kan skilja från barn till barn. Hur har ni andra gjort som har barn som är ”ritare”?

Min älskling! Tänk att jag ska få barn med honom.

Och dagens frukost skojar man inte bort. Mannen gjorde juice på morot, apelsin och ingefära med, mhmm. I gröten har jag mandelsmör, proteinella och varma hallon + kanel. Kokar upp havregryn med iKaffe och en hackad banan, hampafrö, chiafrö. vaniljpulver och lite kanel. Finns ingen godare gröt!

Önskar er en fortsatt fin eftermiddag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Jasmine

    Min dotter på 5 år är också ”ritare” och kladdare, ritat på ALLT! Möbler, väggar osv. Sen fått tag på mitt smink, dagkräm, nagellack och kladdat på väggen, sängen hennes gosedjur. Fått plocka bort allt! Till och med tandkrämen har jag fått ställa undan och allt får göras under uppsyn.

  2. Kim

    Jag har gjort så med min 6åring när han målat på saker han inte får att han själv får sitta och städa bort det han ritat. Oavsett om han får gnugga i en timme med en kökssvamp för att det ska försvinna. Sen har han inte fått använda några pennor utan uppsikt ett tag!

    Var inte så jättekul att måla på annat än papper när man skurat golvet med en våtservett i 35 min för ETT sträck 😂👏🏻

    1. Anna

      Mm, det brukar låta så 😉
      Gabriella skrev i sitt senaste inlägg att hon inte vill ha sånna kommentarer. Momshaming är INTE att mena väl ❤️

  3. Kirsten

    Såg det med att Jolie hon ritar på bordet utan papper. Har hon ritat på väggar? För det gjorde jag när jag var i hennes ålder och det vart på mitt rum.

  4. Sophie

    Prova med ett sånt där ”ritunderlägg” till bordet! Ritar hon bredvid pappret så är det ”bara” underlägget som blir förstört, och då får hon antingen ha det så trots att det är fult (så kanske hon lär sig också att det är trist med förstörda grejer i sitt rum) eller så byter man ut det när det börjar bli slitet/fult. Betydligt billigare än att försöka rengöra eller köpa nytt bord 🙂

  5. Sofie

    Sån igenkänning med barn som ritar och har sig. Hon är helt out of control och ritar/precis ALLT hon ser. Hon kladdar med tvål och tandkräm på alla sina gosedjur, i sängen, golv väggar and the list goes on. Ja men du hör ju. Snälla låt det gå över snart 🥹

  6. ANNA f

    Hade också så senast jag var gravid, mådde bra från det jag vaknade. Prick 14 varje dag kom illamående och höll i sig, la mig typ 18 varje kväll för att slippa det..

    Haha ja så sjukt att man kan må så illa och plötsligt bli sötsugen på något specifikt. Julbord blev min grej..gjorde på riktigt potatis, Prinskorv, sill, ägg och köttbullar varje gång jag blev sugen på det..

    Och tvingade min kille att stanna efter en hård dag för att köpa kroppkakor, började gråta annars. När han kom hem var jag inte sugen längre haha

  7. Johanna

    Hej! Så himla mysigt med graviditet men förstår att det är jobbigt att må dåligt!! Gott med tappas!!! Tänk på att det rekommenderas att inte äta mögelostar och chark när man är gravid, du får såklart göra som du vill 🥰☺️

  8. Dahlia

    Min lilla var likadan, han ritade monster över hela väggarna i sitt rum, sa att nu får monstrena bo kvar där tills han lärt sig att man ska låta bli väggarna. Han ska få omtapetserat till hösten om han låter bli väggarna… då har monstren bott där sedan 2019, han fyller 6 i höst

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish