Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

20% hos Apotek Hjärtat

Inlägget är betald reklam för Apotek Hjärtat

Nu är det ju sommar och sol som ligger framför oss och det känns sååå kul! Tror inte att jag är ensam om att känna så. Hur härligt ska det inte bli med sommar i Sverige!?

Vi har ju varit utomlands en del nu på slutet och fått försmak på värmen. Det har varit underbart! Något som har blivit allt viktigare för mig med varje år är SOLSKYDD! Tidigare så var SPF aldrig något som jag ens reflekterade över men ju äldre (och klokare!?) jag faktiskt blir desto viktigare känns det att skydda huden mot solens strålar. Även barnens hud är såklart något som ska skyddas och det kan man ju göra med en UV-dräkt, med hjälp av solkräm eller med en kombination av båda. Apotek Hjärtat har allt du behöver både till dig själv och dina små.

Med min kod GABRIELLA20 så får ni just nu 20% hos Apotek Hjärtat på köp över 400:-. Dom har verkligen allt och lite till och ni kommer direkt till hemsidan HÄR.

Kan börja med att visa er denna som jag hittade via ett konto på instagram och kände att jag var tvungen att prova. Den är helt fantastisk i ansiktet! Älskar konsistensen och hur den känns på huden. Just ansiktet är jag extra noga med att skydda just för att undvika pigmenteringar där.

Ni hittar denna Daily Defense Face Mousse från EVY – HÄR.

 

En annan favorit till ansiktet är denna från Eucerin som faktiskt inte bara skyddar mot nya pigmenteringar utan jobbar på dom som du redan har med hjälp av den patenterade innovationen Thiamido.

Denna från Eucerin hittar ni HÄR

Annars har Apotek Hjärtat som sagt precis allt du behöver när det kommer till sommarsäsongen som väntar. Ett lite tips är också att använda brun utan sol för att hålla sig brun utan att behöva vara i solen särskilt mycket. Denna från IDA WARG som ni ser här nedan är min favorit och jag älskar att den ger en sådan djup och fin färg samtidigt som man faktiskt får resultatet direkt. Självklart får man inte glömma SPF ändå då BUS inte skyddar mot solens starka strålar! Ni hittar min favorit när det kommer till just BUS – HÄR.

Och till dom små kan jag varmt tipsa om den blå flaskan ni ser här ovanför från EVY. Den är dryg, har ett himla bra pris och kladdar inte. Går även att använda på irriterad och eksembenägen hud då den är hypoallergen. Vattenresistent är den också och finns HÄR.

Glöm inte bort att min kod GABRIELLA20 ger er 20% rabatt på ert köp hos Apotek Hjärtat vid köp över 400:-! Och dom har ju inte bara solskydd och liknande utan ett helt enormt sortiment. Ni kommer till hemsidan HÄR. Koden är giltig fram till fredag 15/5 vid midnatt.

Kommentarer

  1. Linda

    Tack för koden .. köpte ACO SPF 50 lotion, spray, roll on och stick för barnen plus solcerat till mig för 336 KR för att det är 25% rabatt om man köpte två och din rabatt lades till utöver det. Skulle komma om två timmar till mitt apotek, där 250 ml ACO sollotion för barn kostade 229 kronor. Blir så glad över såna ”fynd”. 🌺💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss