Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej på er!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt bra idag för första dagen på ett par dagar. Det har tagit rätt hårt på mig med alla gravidhormoner + att sluta snusa. Har dessutom varit illamående, yr och nedstämd. Det enda jag har gjort är typ att gråta och tycka synd om mig själv i vanlig ordning, haha. Är jobbigt att inte hitta den jag vanligtvis är i mig själv för stunden men jag vet ju att det till slut vänder och det blir bättre.

Idag har det faktiskt varit en bra dag för första gången på rätt länge. Så tacksam för det. Vi landade ju här på Kreta tidigare idag och har precis varit ute och ätit middag. Eftersom att vi inte har sovit så mycket natten till idag så ska vi alldeles strax göra kväll för att hinna med så mycket som möjligt under morgondagen.

Här kommer lite bilder från senaste dagarna:

Barnen har fått nya tofflor inför resan vi ska göra om drygt en vecka. Perfekta slit och slängskor att ha till och från poolen. Fyndade på Ica för typ 60:-/styck.

Mannen har hängt upp en ny lampa! Resultatet på det kommer upp strax =)

Har gjort DENNA fantastiska rätt till lunch men körde även in broccoli i ugnen på sidan av för att sedan toppa med dessa. Mhmm.

Olivolja, salt, peppar och soja och in i ugnen.

Hade förresten denna i linsgrytan denna gång och blev sjukt gott!

Myskväll med juice på morot, apelsin, äpple och ingefära + frukt och dipp.

Varit hos min fina vän @style.by.tonnie! Fick bli såhär fin i håret. Är som alltid så otroligt nöjd och fick även med mig en inpackning hem som ska vara lite mer reparerande än dom som jag använder mig av idag.

Älsklingen sov gott på flyget idag!

Och jag tryckte två sådana här + massor med annat. Kan inte sluta äta och är hungrig och sugen konstant.

Något annat jag gör konstant är att lägga märke till att min mage har kommit väldigt tidigt. VET att det är gaser, förändringar i tarmarna osv som gör att det blir svullet men ändå. Har en stenhård liten kula. Hade samma med Jolie samt förra graviditeten med. Idag såg jag verkligen gravid ut och det kändes så mysigt att faktiskt få göra det!

Gosemagen!

Här i Grekland är det fortfarande munskydd som gäller men förhoppningsvis har detta förändrats när vi ska hit med barnen nästa helg. Läste nämligen att dom kanske ska ta bort alla krav och regler kring dessa saker den 2/5. Vore ju skönt för barnens skull om det blev så!

Äntligen framme på hotellet!

Lite mer bilder från den korta tiden vi har varit här idag.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Härligt att du mår bättre nu. Är du i vecka 6 nu eller är det vecka 5? Hur länge kommer ni vara i Spanien? Kommer ni göra tidigt ultraljud där? Och hur mår du nu? Kram till dig!!

  2. Helena

    Vart är ditt linne och leggings ifrån?? Du är jättevacker som gravid. Grattis och all lycka till er ❤🙏🏽

  3. Åsa

    Så härligt med din graviditet! Hoppas att du kan njuta och inte bara oroa dig! ♥️
    Hoppas att ni får härliga resor!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish