Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag!

Och hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och har haft en fin helg. Har varit full rulle men det är roligt. Jag mår inte jättedåligt i denna graviditet heller och jag håller tummarna att det fortsätter såhär och såklart också att bebisen vill stanna i magen. Jag äter som en HÄST och trycker på riktigt kanske fem eller sex måltider om dagen. Är hungrig precis hela tiden och vill äta allt.

Jag har faktiskt cravings på TACOS! Har kommit fram till det nu. Och cola zero. Jag som aldrig dricker läsk (förutom när jag äter ute) kan få riktiga sug efter det nu. Försöker ändå begränsa mig men hade kunnat dricka det jämt. Och tacos var jag ju typ allergisk mot under min första graviditet med Jason. Kräktes av bara tanken. Nu vill jag äta det jämt i alla former och varianter. Sjukt det där med cravings ändå, haha.

Tog ett nytt test för att se om 1-2 hade bytts ut till 2-3 och det hade det gjort.

Igår var Jason på kalas hos en klasskompis och Jolie fick hänga med dom vuxna. Vi åt lunch på stan och avslutade med glass och lite ärenden innan storebror skulle hämtas upp.

Och igår blev det torsk i ugnen till middag! Sjukt gott. Hade frysta filéer som jag stoppade ner i en form för att sedan klicka smör över. Stekte sedan purjolök i smör, hällde över grädde, små tomater, pressad citron, örtsalt, citronpeppar och en buljongtärning. Lät puttra och hällde över fisken. Toppade med dill! Sedan fick den åka in i ugnen på 225 grader tills den var färdig. Mums så gott och barnen älskade det!

Ännu mer tacos. Eller ja, haha. Inte tacos men nachos med guacamole. Mannens variant är galet god!

Har gjort pedikyr och gellack inför våra resor nu i veckan + veckan efter.

God frulle med smoothie, juice och rostade, glutenfria mackor.

Sedan har vi varit på en gård en bit utanför Umeå! Barnen fick ansiktsmålning, rida och leta påskägg. Det blev succé.

Har även umgåtts med Tove och våra små. Fick njuta av lite soltimmar och god lunch.

Våra små älsklingar!! <3

Köpte typ 10 dadelbollar! Kunde inte låta bli, haha. Så goda med cashewnötter och mandlar.

Min lillebror var här på middag och det blev såklart pizza.

Och så åt vi ute hela familjen en gång med denna helg.

Pasta med scampi blev det! Sååå gott!

Är för övrigt så känslig nu och imorse när jag lämnade Jolie på förskolan för pappavecka så började jag gråta på vägen därifrån. Vill bara ha mina barn nära hela tiden. Sov för övrigt med henne hela natten för att bara få vara nära henne. Ångrade mig dock rätt snabbt då hon sparkade mig i magen, slog mig i ansiktet och tog allt täcke för att ha det mellan sina lår så att jag fick frysa ihjäl ;p Men lite mysigt var det ändå.

Har precis köpt pommes med bea och glass (var så sugen) och ser nu hockey med mannen innan det är dags för gym. Imorgon väntar jobb och packning hela dagen och på torsdag startar två veckor i värmen, wihooo! Är så peppad.

Önskar er en fin kväll! Stor kram/G

Kommentarer

    1. E

      Hejhej från en legitimerad dietist!
      Det går bra att dricka cola zero när man är gravid 🙂
      Man bör dock se upp för koffein, se till att hålla dig under 200 mg koffein per dag. En burk med cola zero innehåller ca 32 mg koffein så att komma upp i förmycket koffein med enbart cola zero är ganska svårt 🙂

  1. -

    Ååh jag är i v 8 och vill äta precis hela tiden!! Äter också 6 gånger om dagen typ och nu blev jag hungrig igen efter dina matbilder hihu

  2. Rebecka

    Är så himla glad för er skull, önskar er all lycka med graviditeten! ❤️
    Själv har jag haft det riktigt tufft, blev gravid i mars, första graviditeten och allt. I vecka 8 började jag blöda och det konstaterade att det var missfall.. jag känner mig så tom och ensam. Vissa dagar kan jag bara ligga och gråta och vill inte ens gå upp… men nu är längtan så stor efter att försöka igen, jag hoppas min mens kommer snart snart.

    Kram fina du! ❤️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Fina du!! Tänker SÅ på er <3 snart är det er tur. Det är så orättvist det här med missfall och vilka det drabbar. Stor kram och jag håller tummarna att den kommer igång snart. Tack för fina ord, kram

  3. Amanda

    Du är så himla fin, å verkar vara en sån toppen mamma till barnen, en riktig inspiration 😊 och grattis till bebisen 💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish