Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett hej från Finland

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er. Vi är framme i Finland och Syöte Igloos som är första stoppet och wow så fint det är här. Är helt såld! Det är mannen som har bokat allt detta till oss och jag är så glad över att han gjorde det. Jag är ju ingen utemänniska och detta ställe ligger typ mitt ute i skogen.. Och vet ni!? Jag ÄLSKAR det. Det är så härligt och även mysigt med tystnaden och lugnet runt omkring. Är själv chockad över hur mycket jag gillar det.

Har jobbat härifrån exakt hela dagen och snart ska vi filma för två samarbeten med. Vi skulle ju ha lugna dagar, haha. Men så blev det inte riktigt ;p Kanske mot slutet av veckan! Är verkligen så fint här och att skapa content blir ju lite annorlunda och roligare än att bara stå hemma i samma ”gamla” hus. Så jag passar på om man säger så, haha.

Annars har jag haft digitala utvecklingssamtal med både Jolies förskola och Jasons skola. Är så stolt över barnen och att få höra så mycket positivt om dom båda.

Lite bilder från vår dag här hittills! =) Hur fint och mysigt!?

Önskar er en fin dag så hörs vi lite senare. Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Sara

    Magisk plats! Kan du skriva lite mer om det sen? Var exakt det är och vad kostar det per natt osv? Ha så mysigt!!

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Possler

      Frågade mannen som bokat och det kostar runt 2500 per natt och ligger i Syöte! Finns ett matställe precis bredvid men annars är det mitt ute i ingenstans och så mysigt 😀 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish