Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Friday

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni och glad fredag på er!

Har jobbat hela dagen och ska snart hämta barnen! När dom är upphämtade ska middagen inhandlas och jag tror att det blir halloumiburgare idag, mhmm.

Igår fixade mannen i ordning min gamla youtubekanal så vi ska komma igång med det igen! Känns så kul att dela lite mer rörligt material och till en början kanske det blir två videos i månaden med ett mål om en i veckan. Har tyckt att det känns så jobbigt att komma igång med just youtube för att jag är så dålig på att redigera och fixa iordning allt efterarbete. Men nu har jag ju ett proffs här hemma så finns inga ursäkter längre.

Annars är jag (precis som alla andra) fortfarande rätt omtumlad på grund av allt som händer i världen just nu. Fick frågan igår på instagram om vi har bunkrat upp med mat och liknande inför en eventuell kris och jag har inte ens hunnit tänka så långt. Allt har gått så snabbt känns det som! Även om det är många som påstår att allt detta har byggts upp under en längre tid. Har ni ”bunkrat upp” där hemma? Eller hur tänker ni i dessa tider? Mina tankar går verkligen till alla oskyldiga familjer som är drabbade och idag är jag tacksam över att kunna natta mina barn i deras säng och veta att dom är trygga i sitt egna hem. Såg videos på instagram på människor som flyr ner i sina källare, barn som skriker och förlorar sina föräldrar.. Gör så ont att se. Finner inte ens ord till att förklara hur fruktansvärt det är.

Till något helt annat så är detta mina favoriter när det kommer till hemmamysbyxor just nu!

Byxorna hittar ni HÄR!

Annars har jag börjat bli mer och mer sugen på att ta tag i maten igen nu när jag är igång med träningen en gång för alla. När man är kär så vill man typ bara se serie och äta godis dag ut och dag in! Någon som känner igen det? 😉

Dessa böcker finner jag mycket inspiration i! Tips, tips! =)

Ha en fin eftermiddag! Kram/G

Kommentarer

  1. Annelie

    Ja, men vi bunkrade upp i och med Corona! Har även köpt stora vattendunkar, lampor med dynamovev och med solcellsladdning, extra sovsäckar och triangakök etc.

    Ekonomin kommer troligen krascha snart, mitt råd är att bygga er ett riktigt garage NU så ni kan förvara en massa T-röd där och ha bra förvaring. Man vet aldrig vad som händer. Vi ska försöka skaffa solpaneler ASAP för elen kommer bli ännu dyrare.

  2. Lollo

    Har ett mindre krisförråd hemma med torrvaror, konserver, vatten, värktabletter, värmeljus, tändstickor, tändstål, batterier, radio, hygienartiklar, spritkök + t-röd, sovsäckar. En vecka klarar vi oss själva i lägenheten med mat och vatten. Bilen tankas alltid strax efter den nått halvtank, vi kan (förhoppningsvis) ta oss till en mer långvarig plats om det blir problem att få tag i vatten och mat i staden där vi bor.

    Jag tycker att alla bör ha någon form av beredskap ifall det exempelvis blir långvarigt strömavbrott, bara det är ju problematiskt. Ett krig ännu värre förstås.
    Dom flesta har väl alltid en del i skafferiet, men hur ska man tillaga det utan el? Hur ska man klara sig utan vatten? Staten ska ju gå in med förnödenheter om det verkligen krisar, men det kan säkert dröja några dagar.

    Prepping är en bra ångestdämpare 🤪 Känns bra att vara liite förberedd åtminstone. Att ha en plan.
    Biltema har mycket bra grejer som duger till nödsituationer.

  3. Karin

    Ingen vet ju hur detta krig kommer att påverka oss. Vi brukar ha ett extra förråd av torrvaror hemma utifall vi drabbas av en kris av något slag. Inga jättemängder men extra nötter, havregryn, pasta, röda linser, konserverade bönor mm. Sådan mat som ändå går åt här hemma. Jag har också alltid lite kontanter hemma utifall att betalsystemen kraschar. Min pappa rådde mig också att tanka bilen innan bensinpriset stiger ytterligare.

  4. Fanny

    Det är ju bara sunt förnuft att vara förberedd! Detta är en fråga som är bra att lyfta, tycker inte att det upplevs som skrämmande.
    Själv har jag en krislåda hemma(vilket jag tycker att alla ska ha!) med spritkök, ljus, tändstickor, bindor, fickkniv, plastpåsar, batterier mm. Att alltid ha ett litet lager hemma med olika varor som man måste ha är ju klokt så att man slipper panikbunkra så allt tar slut!
    Bra att du lyfter den här frågan den är så viktig:)

  5. Louise

    Alltså nej nej nej! Börja inte skrämma upp folk om att vi i Sverige behöver börja bunkra upp med mat. Vi minns alla hysterin när Coronan bröt ut och folk tömde affärer på blöjor, mjöl och Pandodil, så vill vi INTE ha det nu!

    1. Evelina

      Man ska dock ha en krislåda redo, främst om de blir långvarigt strömavbrott. Det ska finnas materiella ting och mat (konserver/torrvaror) så man klarar sig 7dagar tror jag. Även en stor tank vatten är bra att ha 🙂

    2. B

      Fast hon skrämmer inte alls upp, hon uppmanar inte ens någon till att börja bunkra. Det är en helt naturlig reaktion att ha under dessa omständigheterna. Som Evelina skrev så ska man ha en krislåda så att man i alla fall klarar sig ett litet tag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish