Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Semmelkalas

Eftersom att barnen är hos sin pappa under fettisdagen så passade vi på att fira det hos oss redan denna vecka. Vi köpte två semlor med nutella och två med vanilj som vi delade på.

Har för övrigt fått ensidig halssmärta igen.. suck! Är inte ens att jag har ont i halsen utan mer som att det ”tar emot” på ena sidan när jag sväljer och känns tjockt i halsen typ. Och lite, lite värk. Jag som aldrig blir sjuk typ..

Ska göra smoothie och mackor nu, se serie och sen sova. Vi hörs imorgon. Kram/G

Kommentarer

  1. K

    Jag läste det om din sköldkörtel, själv har jag problem med den. Men den utsöndrar för lite hormon eller hur jag skall förklara det. Men kolla upp det med sköldkörtelen. Jag själv tar medicin mot den och har gjort det nu i 1 vecka. De brukar ju kolla det med blodprov eller ett ultraljud på din hals.

  2. Emma

    Hej, har sett flera ggr nu att du beskriver en känsla av en klump i halsen o har svårt att svälja. Har du kollat din sköldkörtel? En förstorad sköldkörtel brukar nämligen ge dessa symptom..

  3. Frida Lindberg

    En spontan fråga.. har dem kollat sköldkörteln på dig så du inte har problem med den?
    Min mamma hade problem med den utan att veta om det, och så fick hon en inflammation i den då hade hon så ont ena sidan av halsen och kändes som något satt i vägen som du sa, och kunde typ inte svälja.
    Hoppas du blir bättre snart! ❤️

  4. Carro

    Har fått så mycket skumma symtom och sjukdomar efter covidinfektion och efter covidvaccination. Orkar snart inte mer, känner mig ”sjuk” ofta. Var i princip aldrig sjuk innan 😞

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish