Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hej från sjukstugan

Då var det vår tur att få corona. Igår var jag helt däckad och sov exakt hela dagen. Hade upp mot 40 graders feber och mådde riktigt dåligt. Idag är jag feberfri och mår bra förutom att jag blir andfådd lätt. Har kollat på serier och småplockat hemma hela dagen, rensat ur kylen och kört några maskiner med tvätt.

Hatar att vara sjuk men känna mig så pass frisk som jag gjort idag! Blir så rastlös. Mannen sover här bredvid mig och jag ska snart sova för natten jag med. Har inte varit sjuk ”på riktigt” sedan sommaren 2018. Då var det dock ännu värre än detta och jag minns att jag knappt kunde röra mig ur soffan. Håller tummarna att det fortsätter åt rätt håll nu och att det inte blir sämre igen.

Har förstått att det är många som testar positivt nu och ligger hemma sjuka. En stor krya-kram till er alla. Vi hörs snart igen/G

Kommentarer

  1. Mia

    Krya på er!
    Jag fick covid i mars förra året och är fortfarande inte frisk😭 varit sjukskriven 50% i 10 månader nu. Ingen ork.. frossa och huvudvärk så fort det blir för mycket. Hjärndimma och kan typ inte fokusera och koncentrera mig.

  2. Sara

    Krya på dig! ❤️Vi vart sjuka tidigare i veckan. Jag vart SÅ dålig! Vart chockad över hur golvad man kunde bli. Är dubbevaccinerad och skulle få tredje sprutan den här veckan.
    Är vältränad och aktiv, men det verkade inte vara till någon större fördel. Sambon hade feber en dag och vart inte lika påverkad. En vecka senare har jag fortfarande yrsel och svårt att andas.
    Halva förskolegruppen hade Corona, svårt att skydda sig i en barngrupp. Våra två barn var också positiva men hade inga symtom❤️

  3. Gabriella

    Krya o hoppas ni snart mår bättre!
    Här du tips på bra fransserum? Tandblekning man kan göra hemma? Nått annat liknande fix för utseendet som man kan göra hemma? Behöver en glow up! Kram♡

  4. Josy

    Skönt att du mår bättre redan🤗 Har du vaccinerat dig eller tillfrisknade du så snabbt utan vaccin?☺️ Är osäker på om jag ska ta sprutan eller inte.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish