Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Några bilder från förra veckan

Hade så fin himmel här utanför huset!

Älsklingarna!

Jason åkte till sin pappa, mannen var ute på middag med vänner och Jolie önskade sushi och egentid med mamma efter kalaset. Var så mysigt. Sen somnade hon i mina armar efter tandborstning och lite mys.

Dammsög återigen filtret till värmepumpen. Måste köpa ett nytt men har ingen aning om var man kan göra det.. ska googla!

Barnen hjälpte till med godispåsarna till kalaset.

Mackor och juice på apelsin, äpple, ingefära, morot och gurkmeja till kvällsfika.

Morgonmys och lägga pussel =)

Hoppas att ni får en fin dag! Har lite bloggtorka så skriv gärna vad jag ska blogga om i veckan så kan jag fördjupa mig lite mer i något och skriva långa inlägg. Det enda jag inte vill blogga om är pandemin, vaccin och allt som har med covid-19 att göra. Annars får ni gärna lämna en kommentar om vad ni vill läsa mer kring/ha ett inlägg om. Så dyker det upp direkt. Kram/G

Kommentarer

  1. Emma

    Tycker alltid att ni verkar äta så himla god mat. Har lagat flera av de recept som du har lagt ut. Du får gärna göra en topp 10 lista på maträtter ni älskar och gärna länkar till recept om det finns.

  2. 🦊

    Humm.. du har ju skrivit historien om din man, kan du inte skriva om dig och Tove, hur ni träffades, hur ett häng med er är, ifall ni bara går in genom dörren utan att plinga på, ni facetimear inne på toan, blir det någonsin ”pinsam tystnad” eller kan vara tysta med varandra o hålla på med mobilerna utan att underhålla varandra, haha ja you name it. Hur hade det varit att hänga med er en kväll liksom ?

  3. Tina

    Såå snyggt det blev med ommålningen i vardagsrummet :O Både den kalkiga looken och den skarpa vinklen som blev på balken. Måste bara få fråga nåt som jag tänkt på enda sedan du flyttade in. Varför ett sånt matbord och placerat mot fönstret? Kanske är jätte praktisk osv för er som familj men jag tänker varje gång jag ser det i bild att det inte passar haha. Men huvudsaken är ju att ni trivs med det!
    Har du läst Marie Kondos böcker? Om inte så skulle jag vilja läsa vad du tyckte när du gjort det =) Skulle såklart vara intressant om du skulle genomföra KonMari tillsammans med oss läsare.
    Brukar du klippa dina barn själv eller brukar det vara frisör som gäller? Jag tycker båda alternativen är lika svåra haha…
    Vill du avslöja hur mycket belånad du är?
    Många delar med sig om skyhöga elräkningar just nu. Hur går det för er? ♡
    Vad är dina tankar om Prepping? Klarar ni er 3 veckor ”utan samhället”? Kolla MSB för referens vad jag syftar på =)

    Älskar alla fina bilder på senaste, så härligt att få följa med i erat posetiva flow. Bravo och tack så mycket för allt du delar med dig av ♡♡♡♡

  4. Johanna

    Barnens favoritleksaker i olika åldrar och särskilt nu 🙂

    Vilka namnalternativ (som inte är aktuella längre) hade du till Jason och Jolie?

  5. :)

    Är ni i Iceland nu? Tänkte din kille har postat bild på en bild därifrån och ni skulle fara dit tsm? Men ser att du är hemma?

  6. Penny

    Lite frågor för de e kul när du svarar på de ;).
    Va din man veggo innan ni blev ihop? Om inte äter han fortfarande kött?
    Vad är det som fått dig att börja tatuera dig så mycket? 🙂
    Vilket land kommer din man från? Possler låter typ polskt men är säkert inte haha…
    Bara svara om du vill
    Fint kalas du gjorde för Jolie har också 2 unicorn galna tjejer här hemma. 🦄🦄🦄🦄

  7. Frida

    Skulle gärna vilja se lite mer av dina hårrutiner😍 vad du använder för produkter! Både färg/toning/, schampoo/balsam, oljor m.m
    Tycker vi har lika hår och hade behövt lite råd då jag själv är så dåligt på det.

  8. Lovisa

    Hej fina Gabriella!
    Hur går det för dig med snusandet, jag själv är inne i en period där jag jobbar hemma och har SÅ svårt att sluta. Har du några tips?
    Uppskattar dina kanaler otroligt mycket!

  9. Amanda

    Kul att höra med om hudvård, din hudvårdsresa. Vilka skillnader du sett efter de olika behandling du gjort, någon du ogillar/gillar? Ha en fin dag 🙂

  10. Annika

    guud så skönt att du inte vill blogga om det . Galet trött på allt med covid 🙂
    Jag vill gärna ha mer tips på veggo mat 🙂 och era reseinlägg älskar jag
    / Annika

  11. Isabelle

    Inredningsinspo, mat- & recepttips, gärna tips på fina serveringsdetaljer såsom skålar glas kaffemuggar osv, dina mål för våren 2022, 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish