Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Oumph

Stekte oumph i wraps till middag idag! Så sjukt enkelt och gott. La lite riven ost på tacobröd och körde in i ugnen på 200 grader. Hackade grönkålsblad, tomat, gurka och hade majs, picklad rödlök, tacosås och kebabsås på sidan av. När bröden är klara i ugnen så lägger man i oumphen och grönsakerna + sås. Och så krossade vi tacochips över med. Mhmm. 

Dessa bröd hade vi! Jag älskar dom små, glutenfria av majs som ni ser till höger. Mycket godare än dom som är gjorda på glutenfri deg. Tips, tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish