Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Recept på godaste pastan:

Fick sååå mycket frågor när jag la upp denna pasta på Instagram och här kommer äntligen receptet. Har lagt upp denna tidigare såg jag! Men här kommer det igen ovh denna gång hade jag i mer fetaost, tomater och även oregano vilket blev så gott:

Du behöver:

Pasta (jag hade glutenfri)
2 paket fetaost
1 röd chili (jag skippade den som sagt)
3 vitlöksklyftor
2 paket körsbärstomater
Olivolja
Chiliflakes
Salt & Peppar
Färsk Basilika och oregano

Gör såhär : Sätt ugnen på 200 grader. Ringla MYCKET olivolja i botten på en ugnsform och lägg på osten. Lägg ut tomaterna runt osten och hacka en chili + pressa vitlök över. Salta, peppra och tillsätt chili flakes. Stoppa in i ugnen i 15 minuter. Under tiden som du gör detta kokar du pastan. När du har hällt av pastan och osten är klar i ugnen så rör du bara ihop allting och har i basilika och oregano.

Och HÄR hittar ni receptet som jag la upp sist på denna pasta. Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish