Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Godaste havregrynsgröten

Ska lägga upp detta recept i ett eget inlägg nu då jag dagligen får frågor om den när den visas på exempelvis insta story! Har ni inte provat så gör det. Den är galet god och både vi vuxna + barnen älskar den.

Du behöver: 

– iKaffe

– Havregryn (oftast använde vi en quinoa/havre-blandning)

– Banan

– Vaniljpulver

– Kanel

– Agavesirap

– Chiafrön

– Hampafrön

Gör såhär: Koka upp 4 dl iKaffe med 2dl havregryn (det ska alltså vara hälften så mycket havregryn som iKaffe), hacka i en banan, i med chiafrön och hampafrön, ringla ner lite agavesirap och sist men inte minst kanel och vaniljpulver efter smak. Låt allt koka upp länge på låg värme och rör om då och då. Servera med ännu mer iKaffe (skaka den lite så skummar den) och valfri topping! Vi brukar köra hallon och proteinella eller hallon och hjortronsylt. Tips, tips! =)

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej! Jag brukar alltid fundera ut och ge min kille presenter som är lite dyrare. Jag får sällan något på jul eller min födelsedag( typ för att han har dåligt med pengar/ inte vet vad han ska ge) Blir då en middag/resa ute osv som aldrig blir av. Blir så ledsen av det, bör jag ta upp detta? Kram:)

    1. A

      Sluta ge din pojkvän så dyra presenter. Köp honom något billigare och som inte tar på din plånbok. Ifall det inte är viktigt för honom att ge speciella presenter är chansen stor att det inte är lika viktigt för honom att få speciella presenter. Något viktigt att tänka på är ifall han verkligen hade velat ge dig något speciellt hade han gjort det trots hans ekonomi eller osäkerhet. Han hade på något sätt tagit reda på vad du vill ha och faktiskt sparat undan pengar till det.

      Det kan vara så att ni har olika love languages (https://www.5lovelanguages.com) ex. kanske är gifts en av dina, men inte hans. Det kan vara något du kan ta upp med honom.

  2. Lisa

    Försökt hitta om du skrivit vart rutschkanan i dina barns lekrum kommer ifrån, men hittar inte.. hade varit guld värt om du kommer ihåg vart det är köpt?🙏

  3. Frida

    Perfekt, letade faktiskt senast igår på din blogg efter recept på gröten 😊måste också fråga var du köper rapsona chilidressingen, har inte lyckats hitta vart. Stort grattis till er också till ert äktenskap, önskar er allt gott❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish