Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Kalender med böcker

Måste tipsa om denna typ av julkalender med små böcker i! Perfekt att öppna efter bad och tandborstning och läsa en per kväll innan läggdags fram tills att julen är här =)

Kommentarer

 1. Louise

  En sådan kalender hade de på en förskola som jag var på praktik på. Varje barn fick varsin lucka och öppna sen läste en av pedagogerna boken för alla barn på samlingen.

 2. Malin

  Hej!
  Jag har köpt en till min minsta pojke och han tycker om Pixi böckerna.
  Perfekt att det finns som kalender 😃👍

  Ha en fin dag! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss