Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er! Jag mår jättebra. Måste visa er dessa fina ljus som jag har beställt till att börja med denna morgon.

Hur fina!? Hittade en tjej via instagram och beställde där. Tyckte dom var så sjukt fina!

Måste också visa denna som är sjukt god att lägga i exempelvis smoothies för en mer julig smak!

Gårdagens lunch!

Och gårdagens pedikyr =) fyllde bara på med vitt igen och det blev superfint!

Hade myskläder igår större delen av dagen.

Och solnedgången var så fin med!!

På kvällen åkte jag och köpte ullstrumpor till Jolie då hon är rätt frusen av sig trots extremt varma och bra vinterkläder och sedan fick jag träna en sväng innan jag och min älskling åt sen middag tillsammans framför serie. Idag ska jag lämna grejer på loppis, träna, jobba jobba jobba och så ska vi hälsa på min killes farmor. Och ikväll ska vi bjuda ut våra vänner på middag på stan! Ska bli så mysigt. Vi hörs senare. Stor kram /G

Kommentarer

  1. Christina

    Åh längesen jag skrev här! Först och främst grattis till kärleken! ♥️😍Oj så mkt snö! Här i Skåne är det tyvärr rätt mycket slask tyvärr! Vad gäller ullstrumpor hittade jag på matsmart, av alla ställen… billigt!! Osäker på storlekarna dock… Jättefina ljus! Kram Christina 🥰

  2. Julia

    Min 6 åring med exakt samma hjärtfel som Jolie fryser också jätte lätt. Kardiologen har sagt att det beror på sämre blodcirkulation.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish