Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jackor

Inlägget är reklam för Norrskenjackets.com

Vill bara tipsa er om att min kod gabriella50 ger hela 50% (!!) rabatt hos Norrsken Jackets i 48h! Dom har så bra vinteroveraller till barnen, fantastiska och varma jackor för oss vuxna och massor med fina tights och mysset! Tips, tips!

Denna fina vita jacka hittar ni HÄR =)

Kommentarer

 1. Moggi

  Googlade RDS-dun, som jackan är gjord av, och hittade att PETA avslöjat farmer som sålt sitt dun som ”RDS” fast det var plockat från levande fåglar. Inspektionerna uppgavs ske en gång årligen och vara förannonserade. Vill man vara säker på att inte bidra till plågsam hantering av ankor och gäss bör man helt undvika dun.
  Det är sorgligt men sådan ser världen ut. I grund och botten är det ekonomin som styr.

 2. Jenny

  Men…du gjorde nyss reklam för tretorn och skrev att de var bra och hade bra jackor… känns inte som så trovärdiga samarbeten då. Hur tänker du kring det?

  1. Gabriella Joss

   Precis som med allt annat så gillar jag båda! Älskar ju olika sminkmärken, hårvård, hudvård ☺️❤️ så jag gillar båda väldigt mycket helt enkelt! Så tänker jag kring det! Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss