Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej mitt i natten

Hej på er <3

Hoppas att allt är jättebra med er. Jag mår bra och vi ska snart sova men tänkte ändå kika in här en stund nu innan. Vi är framme i Torreveija nu iallafall! Blir lite innehållsfattiga inlägg nu men ska skriva mer direkt jag kan. Ni får lite bilder så länge!

Älskar dessa maskiner som dom har utomlands! Kommer att köpa juice varje dag =) Det är så gott! Varför har vi inte detta i Sverige!? När vi kommer hem ska jag köpa en juicemaskin som kallpressar förresten. Nu har vi ju ”bara” en råsaftscentrifug men jag vet att maskinerna som kallpressar är ännu bättre.

Och denna finns inte heller i Sverige men jag ÄLSKADE den! Brukar alltid köpa den med mango som finns hemma. Mhmmm.

Annars är det bara mys och ta det lugnt som gäller. Försöker äta lite bättre än vi har gjort dagarna innan med. Vi har typ levt på potatis och pimientos de padron under resan fram tills nu, haha. Vi är här med en del av min killes familj och dom är världens finaste. Förstår varför han är så fin när jag umgås med dom alla! Är så lyckligt lottad som har honom och får ha alla dom här människorna i min närhet med. Känner att jag inte bara har fått min kille utan en hel familj på köpet och jag är så glad bara. Och hur tacksam som helst.

Nu ska jag pussa på min älskling och somna i hans famn. Kram och godnatt/G

Kommentarer

      1. Petra

        Ja fast hon har ju dolt hennes ingrepp tills folk började märka. Då e det ju klart att hon inte ska vara falsk och ljuga. Hon är ärlig om ingreppen men uppmanar inte till det. Har aldrig läst ett enda inlägg där hon säger att hennes liv är bättre pga Ingrepp och att hon rekommenderar att man gör det.
        Hon lägger fokus på barnen och hennes kille, det är fint.

  1. Anna

    Vi har en sådan maskin på vårt Coop, men apelsinerna är ändå mycket godare i Spanien, så det blir en helt annan juice där.

  2. Mia

    Hej. Ja Sverige kunde ta in lite mer variation på livsmedel. Tycker det är roligare att handla mat utomlands. Kan inte sova ska komma hantverkare snart och fixa lite med lägenheten. Kul att du har det så bra. Kramis. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish