Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är jättebra med er! Idag ska jag fixa naglar, träna, storstäda huset, jobba och fixa lite annat smått. Har kört igång tvätten också! Och så har jag hittat en hemsida med SÅ mycket roliga städgrejer så ska lägga en beställning och visa er sen + dela lite små tips som jag vet att ni städgalna kommer att gilla lika mycket som jag, haha.

På tal om städning så fick jag ett ryck och städade hela soffan nu i helgen. Tvättade kanterna (som inte går att köra i tvättmaskinen) med galltvål + en skrubbsvamp och så fick resten en omgång i tvätten med massor av sköljmedel. Så nu luktar den gott också! Använder ju inte sköljmedel så mycket till vanliga kläder men tycker att det är perfekt när man tvättar filtar eller soffkuddar. Och på tal om Jolies outfits.. Jag väljer dom inte alls längre och hon vill bestämma allt själv varje morgon. Och när vi köper kläder åt henne får hon också välja själv. Förut försökte jag påverka lite men har insett att det inte är värt alls. Det är bättre att hon får bestämma själv, skapa sin egna stil och vara bekväm i det. Just nu är det knalliga färger och mönster som gäller! Och så ska det blandas hejvilt mellan dessa. Det är knappt så att jag får borsta hennes hår utan allt ska göras själv hela tiden. Min självständiga lilla tjej =)

Kolla vad fräsch och fin soffan blev!

När min kille var iväg en kväll så köpte jag indiskt och såg på serie. Blev en låååång dusch också. Var mysigt med lite egentid.

Har ätit tio tallrikar gröt i vanlig ordning. Min gröt är som att äta godis typ. Älskar den! Och det gör min kille med som tur är.

Garderoben har blivit rensad. Vi har rensat min killes med. Skönt att ha det gjort inför resan!

Och köpte svarta ljus till dom nya ljusstakarna. Visst blev det fint? Ska bli kul att få in ännu mer svarta detaljer på nedervåningen så småningom.

Ätit sen middag med min kille framför serie!

Och haft Tove här på frukostbesök.

Vi åkte till RUSTA och handlade städgrejer! Är överlycklig över hemsidan jag hittade med städgrejer nu dock då det är så annorlunda saker på den till skillnad från det som går att hitta i butik här i Sverige.

Har haft med barnen till gymmet!

Och gjort jättegod laxpasta! Kokade bara glutenfri pasta med en buljongtärning och stekte lax på sidan av så att den fick lite yta för att sedan hälla över massor med olja, pressad citron, vatten, en buljongtärning och citronpeppar. Och så fick den ångas färdig under lock. Blandade sedan laxen och pastan med stekta tomater och stekt broccoli, lite creme fraich och mer pressad citron. Blir sjukt gott och går jättefort!

Jason ska få denna tv på sitt rum då vi har en ny tv på nedervåningen nu sedan ett tag tillbaka. Så har han en egen tv att spela på direkt från sin säng. Han älskar ju Nintendo och spelar mycket Minecraft och Mario så han blev överlycklig!

Haft vänner över på tacos!

Och köpt med god lunch hem =)

Igår gjorde jag juice på ingefära, gurkmeja, äpple, apelsin, lite morot och vit grapefrukt.

Och denna lilla ljusstake fick hänga med hem från RUSTA sist också. 29:- och så fin! Tips inför höstens mys.

Det var lite bilder från senaste. Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Julia

    Vart har du köpt den stora serveringsskålen med laxpastan i? Såå perfekt att servera pasta rätter eller sallader i! Letat otroligt länge efter en som är tillräckligt stor och snygg oxå!

    Och kanske en konstig fråga men hur tycker ni eran dyson dammsugare fungerar? Köpte min dammsugare för ett par tusen men den är så dålig.. den suger inte upp all grus och smuts som kommer från ungarna, skulle behöva en med rejält sug 🙈

  2. Madeleine

    Hej Gabriella! Har du några tips eller övninimgar för hemma träning? Lätta övningar att göra när barnen somnat eller när man får en stund över? Vill gärna träna men har långt till gym & enbart egentid när mitt barn somnat! Skulle du kunna göra något inlägg för hemma träning om du har några tips?🥰

    1. Ellen

      Finns hur mkt som helst på youtube 🙂 Blogilates t ex. Hon gör även silent cardio så man inte väcker ungarna 😉 annars jag tipsa om Pamela Reif, boho beautiful gör bra yoga och pilates video 🙂
      Hälsningar från en som bara kör hemma träning 😀

    2. Julia

      Ett tips är att köpa en kettlebell, går att variera på flera sett och så slipper man köpa en hel uppsättning med vikter som bara tar plats 😅
      Kör en lättare och en tyngre som du anpassar beroende på vilken muskelgrupp du ska träna

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish