Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

16:58

Hej på er!

Och hej måndag och ny vecka. Vill nästan skriva att det har varit en jobbig helg på grund av det jag fick göra som ni kunde läsa om i förra inlägget. Men det har det inte varit. Har mått bra förutom att det är jobbigt fysiskt och att blöda typ. Jag är så lycklig och lugn inuti tack vare att jag har världens bästa kille. Så ingenting kan typ göra mig sänkt nästan.. Det känns så fint! Det enda som känns jobbigt är väl att jag så gärna vill få igång min ägglossning igen och det känns som att det kommer att ta en evighet baserat på vad ni har skrivit bland kommentarerna om era erfarenheter + meddelanden som ni har skickat på instagram.

Fick annars spänningshuvudvärk redan vid 09 imorse. Har tänkt på att jag rätt ofta har just spänningshuvudvärk och har haft i perioder sedan något år tillbaka. Det är i princip alltid när jag har barnen jag har den också, haha. Och oftast kvällstid när jag börjar natta dom. Men det är inte så konstigt kanske då det ÄR mycket att göra när man har barn. Jolie har dessutom sovit lite sämre nu på slutet och var vaken till och från fram till 04 i förrgår. Och vi är vakna rätt sent redan som det är och jag kliver ju upp vid 06:30 med barnen när dom ska till skolan med. Så blir i värsta fall typ 3-4 timmars sömn för mig. Vi har en trött mamma här med andra ord =) Dom få gångerna jag har ”vanlig” huvudvärk så har jag jätteont i huvudet och den blir inte bättre när man trycker på muskler i nacken och ex. tinningarna men denna huvudvärk släpper alltid lite när jag trycker på sådana punkter runt huvudet och i ansiktet. Och när jag tränar så kan denna huvudvärk försvinna till skillnad från den ”vanliga” huvudvärken som jag aldrig ens hade orkat ta mig till gymmet med. Har pratat med några andra vänner som också har barn och alla dom lider också av just spänningshuvudvärk i perioder. Så ja, på något vis så känns det lite som att det hör till just trötthet, stress och intensiva barn typ. Någon mer som har det? Vad brukar ni göra åt det?

Är som sagt lyckligast i världen som har den här mannen. Känner mig så tjatig men mitt liv är verkligen ett helt annat sedan jag träffade honom. Är så lugn, trygg, kär och bara helt jäkla genomlycklig. Känner mig så älskad och sedd varje dag. Vi har iallafall haft en heldag idag och fixat massor med saker tillsammans + ätit sen lunch. Nu är han iväg och jag tänkte sova en stund då mitt huvud verkligen inte vill samarbeta. Ikväll ska vi träna och rensa lite garderober innan det blir myskväll som vanligt.

Vem är som han? Han sprang in tio minuter på banken och jag satt kvar i bilen och väntade. Hade så ont i huvudet och ville bara blunda. Och så kommer han ut med en av mina favoritblommor. Älskar hortensia på hösten. Det är som pioner på sommaren för mig!

Och på lördag åker vi till paradiset nedan om allt går som det ska =) Vågar typ inte vara helt 100% glad än ifall någon skulle bli sjuk eller liknande. Men jag hoppas, hoppas, hoppas att vi håller oss friska och kommer iväg så att vi får en hel vecka med värme. Känns så himla välbehövligt just nu!

Annars då? Jag ska ha en heldag med Jolie på onsdag och en heldag med Jason på torsdag. Dom är lediga från förskola och skola och det föll sig rätt bra på mammadagarna. Ska bli så mysigt att få egentid med varje barn! Tänkte att vi kan shoppa lite nya kläder till dom, äta lunch på stan och så ska Jason få följa med mig till frisören då det ääääntligen är dags för mig att ljusa upp allt och sätta i löshår.

Nuuu ska jag sova lite! Vi hörs om en stund igen. Hoppas att ni har haft en fin start på veckan! Kram/G

Kommentarer

  1. Ella

    Nejdå! så behöver det inte alls vara (gällande ägglossning)
    Jag gjorde abort i december 2020 och hade ägglossning 2 veckor efter blödningens start. Så precis som att jag haft mens

  2. Leena

    Jag fick Ma i april, blev gravid igen i maj så det gick snabbt. Däremot klarade sig inte andra graviditeten heller.. tyvärr. Men de kan många ggr gå fort efter en abort / missfall / ma

  3. Johanna

    Tips tips!! Att smörja lite tiger balsam i pannan!! Funkar så bra. Låter även som om du behöver lite lugna aktiviteter som yoga, andningsövningar och meditation i framför allt förebyggande syfte. Kram

  4. Fanny

    Fick ett missfall innan jag blev gravid igen med min äldsta dotter. det tog bara 1-2 månader efter missfallet. Vet inte vad du menar med lång tid men tyckte att det gick fort för kroppen att återhämta sig😊
    Håller tummarna för er!
    Kram

  5. M

    Spänningshuvudvärken känner man igen. Jag har själv barn och lider med huvudvärk dagligen då jag är stressad och får för lite sömn. Jag brukar inte kunna bli fri från den, Ipren kan vara till en stor hjälp, annars går jag bara med den tills den ger med sig när man ska somna. Så det hör till. En fråga, har du och din kille någonsin bytt namn eller efternamn? Vilket namn ska ni ta när ni gifter er? Så fina ni är tillsammans, så glad för din skull❤️ Jag hoppas ni kommer iväg på resan och får en helt underbar vecka utomlands☺️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår dig helt :/ så drygt att ha så och vi är långt ifrån ensamma! Vi kommer att ta hans men jag behåller det jag har nu som mellannnamn hade jag tänkt <3 stor kram och tack!! Vad fin du är <3

  6. Hanna Nilsson

    Jag har väldigt ofta spänningshuvudvärk i perioder.
    Jag är ”klen” i nacke och axlar och så fort jag sover för lite så kommer den.
    Det som funkar för mig är att stretcha nacke varje dag, har även lagt mig på spikmatta så den tar upp i nacke och axlar när spänningshuvudvärken redan har kommit. Det hjälpte faktiskt!
    Men stretcha nacken 5 min om dagen så kan man undvika det 🙂

  7. C

    Du kan få tabletter för att få igång ägglossningen. En kompis fick sådana efter en missed abortion. Men dessa tabletter ökar chansen för en tvillinggraviditet (hon fick också mycket riktigt tvillingar).

  8. Sofia

    Har tyvärr lidit av spänningshuvudvärk dagligen som ca 2 ggr i veckan blev migrän både innan & efter barnen kom och det ända som har hjälpt mig är botox! Har aldrig huvudvärk längre, känns som jag fått livet tillbaka 🙈💖

  9. Åsa

    Min erfarenhet av ägglossning efter missfall är att jag blev gravid innan jag ens fattat att kroppen ”kommit igång igen”. Det tog tid även för mig att få ut alla rester. När jag bara en kort tid senare plussade, hade jag ingen aning om vilken vecka jag kunde vara i. Det hela resulterade i alla fall i världens finaste son! Så misströsta inte, det kan gå snabbare än du tror!
    Hoppas att ni får en underbar resa!

  10. Elin

    Jag brukar få spänningshuvudvärk när jag har stress i kroppen för då spänner jag käken. Inget brukar hjälpa speciellt bra, FÖRUTOM att stretcha käkmusklerna haha. Gapa riktigt stort några gånger och tänj ut musklerna (brukar tom göra ont för mig!), då brukar det släppa för mig =)

  11. Ida

    Åh jag känner verkligen med dig, har också extrem spänningshuvudvärk. Jag brukar försöka boka in tid hos kiropraktor/fysioterapeut och det brukar verkligen hjälpa att dom masserar upp spänningarna! Sen så gäller det att stretcha nacken och rygg mycket, träna brukar hjälpa. Och så försöka att inte stressa!
    lägg en ansiktsmask, tänd ljus och bara försök koppla av 🙂 Hoppas det släpper snart!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish