Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

12:45 och veckorna som varit

Jag vet knappt var jag ska börja och jag har som jag skrev tidigare typ glömt hur man bloggar under dessa veckor. Har ju haft min blogg ”på riktigt” i sex år och har aldrig haft en så lång paus från mina sociala kanaler som jag har haft under denna tid. Men som ni förstår så har jag verkligen behövt det. Ni får med andra ord ha lite överseende med om jag är dålig på att bygga ihop meningar denna vecka, haha. Har knappt fotat något heller som jag alltid brukar och känns nästan konstigt nu att ta upp telefonen mitt i vardagen och ta bild på något. Men jag kommer nog in i det igen om några dagar.

Jason har börjat i förskoleklass och det är väl ändå det största som har hänt sedan vi hördes sist. Vår stora, lilla kille. Kom lite tårar när vi stod där på skolgården i en ring med alla föräldrar och hans nya klasskompisar. Nu börjar hans skolresa och han går faktiskt på samma skola som jag själv gick på under större delen av min grundskoletid. För er som inte vet så flyttade vi en bit utanför stan vilket gjorde att jag bytte skola för att sedan flytta tillbaka efter bara ett år. Under tiden hade jag fått hoppa upp en klass och gå med alla som var födda 1994 istället för 1995 när jag själv är född. Och då fick jag börja samma skola igen men en klass över den jag gick i innan. Litet sidospår bara =) Nu går alltså min son på samma skola och många av lärarna + dom på fritids jobbar kvar sedan min tid. Det är verkligen nostalgi att lämna honom där varje morgon!

Innan skolstarten så fick han klippa sig också och ”färga håret”. Han valde en gul dödskalle på ena sidan och ett rött hjärta på andra sidan. Som tur var så såg man inte riktigt att det gula var en dödskalle, hehe.

Har varit massor med Tove och barnen i vanlig ordning. Finns ingen som gör mig så glad som min Tove. Världens bästa människa är hon. Dom har sovit över också då våra killar har fiskat i fjällen så vi har myst, ätit sushi och bara babblat när barnen har somnat för natten.

Måste tipsa er om kvargen nedan! Smakar seriöst efterrätt. Sååå god! Innehåller dock socker men ni måste verkligen prova!

Beställt hem alla höst/vinterkläder till Jason och Jolie! Ska visa er allt sen. Hur gosiga är inte tröjorna nedan!?

Bott på hotell x 2 med min kille och haft det mysigt. Vi hade sviten på Stora Hotellet här i Umeå en natt och världens godaste frulle på rummet morgonen efter. Åkte till Piteå för en natt där med och gick på spa och åt middag.

Storhandlat med barnen, haha. Aaaaalltid lika kaos och jag tänker varje gång att jag absolut inte ska göra om det igen men det lyckas ändå hända gång på gång på gång =)

Fick ett roligt bud från OLW!

Och har gjort godaste lasagnen och myst med en av mina bästa vänner här hemma hos oss.

Det flög in en fjäril i vardagsrummet och barnen var helt till sig! ”DU MÅSTE FOTA DEN MAMMA!”

Har kommit igång med träningen igen och konstigt nog så tycker jag nästan att det var bra med ett litet uppehåll efter operationerna, graviditeten osv. Känner mig starkare och får så snabbt synliga resultat efter varje pass nu vilket gör mig så motiverad. Kommer nog att träna fem av sju dagar i veckan denna vecka och fortsätta så heeeela långa hösten och vintern. Har saknat ihjäl mig efter gymmet dom veckorna som jag inte har kunnat eller orkat vara där.

Och alltså min lilla tjej. Är så kär i henne! Så stor och så duktig och det känns som att det har hänt så mycket med henne varje gång jag inte har haft henne på ett par dagar när hon är hos sin pappa. Hon är så duktig på att prata och det kommer nya, mer krångliga ord hela tiden. Jolie har ju också gjort en förändring i höst och börjat på en ny förskola som ligger nära storebrors skola. Älskar förskolan, personalen och allt! Och blev helt varm i hjärtat när jag hämtade henne i fredags och en pedagog utbrister ”hon är så underbar din flicka, så snäll och så bra på att leka osv”. Är så stolt över mina små!

Alltid somna på mammas arm =)

Har världens cravings på gröt just nu! Kokade iKaffe med havregryn/quinoa-blandning imorse + lite agavesirap, chiafrön och hampafrön, vaniljpulver och kanel. Och så hade jag på hjortronsylt och färska bär. Sååå gott! Kommer att äta gröt tills jag blir less nu. Är ju verkligen en periodare när det kommer till frukost.

Brukar också äta med vanlig äppelmos och kanel! Och så brukar jag lägga i hackad banan i gröten med under tiden som jag kokar den. Tips, tips!

Har varit på Leos Lekland med barnen typ fyra gånger sedan vi hördes sist med. Dom är så stora nu att dom kan leka helt själva och jag mestadels kan vila i soffan typ. Dom vill inte ens ha med mig i leken! Sist vi var där så såg jag dom fyra gånger på tre timmar och efteråt var dom helt slutkörda. Älskar att dom har varandra.

Och sen har ju mycket tid spenderats såhär med. Med värmekudde på magen. Har iallafall mycket att se fram emot och denna vecka är jag barnfri större delen av tiden förutom onsdag och torsdag. Nästa vecka åker jag och Tove till Stockholm och jag ska äntligen få göra klart min tatuering, göra ett besök hos en naturläkare och hälsa på tandläkaren för att kolla status på min tandställning och allt som har med det att göra. Har tre möten som jag ska gå på också inför höstens samarbeten. Så har försökt timea in allt under dom fyra dagarna som vi är där.

I veckan ska jag skämma bort mig själv med lite frisörbesök och annat bara för att ta hand om mig själv lite extra. Nu ska jag jobba en stund innan jag åker och tränar. Önskar er en fortsatt fin dag och start på veckan! Stor kram/G

Kommentarer

  1. M

    Såg inte att du skrivit det andra inlägget innan jag skrev här, vilket gjorde den kommentaren mycket opassande i sammanhanget. Önskar dig allt gott, kram❤️

  2. Helena

    Antar att din tatuerare sagt att det är okej att tatuera dig när du är gravid. Du borde kanske tydliggöra det och att du accepterar den högre risken i inlägget så du slipper 1000 kommentarer om att man inte bör göra det.

  3. Rh

    Ville mest peppa dig lite då jag själv gått igenom samma sak flera gånger. Jag snubblade över ett gammalt gammal inlägg där du o F hade flyttat från umeå o fixat lägenhet o jobb på noll tid osv.. ibland måste man bara stanna upp o ge sig en klapp på axeln mitt i allt. Tänk tillbaka på vart man var och vart man är nu, vad man åstadkommit. Känner inte många alls i din ålder som åstadkommit allt du gjort i din ålder, ett drömhem, två superfina barn, o så nyligen hittat kärleken igen, Wow! Du är grym! Ta all tid du behöver för att vila! <3 https://gabriellajoss.se/2014/05/14/dammsugare-lagenhet-och-inredning/

  4. Sassy

    Hej finaste Gabriella!
    Skickar all pepp och styrke kramar till dig. Du är en riktig kämpe och super mom. En fråga, vilken tandläkare går du till i Stockholm? Allt gott till dig och familjen.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish