Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej på er fina <3

Hoppas att allt är bra med er. Alltså jag mår så illa så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Är yr och har huvudvärk +allmän sjukdomskänsla i hela kroppen. Skulle kunna sova dygnet runt just nu. Frågade er på instagram om det verkligen kan bli såhär och jättemånga skrev att det blir värre för varje graviditet och även om man väntar tvillingar, haha.. ;p Jag är iallafall totalt sänkt och det känns som att jag har en blandning av feber, influensa och magsjuka.

Vi har tidigt ultraljud imorgon så då får vi se hur det ser ut där inne. Hade jag vetat att jag skulle må såhär om jag blev gravid igen hade jag nog aldrig ens försökt bli det. Man blir så låg och deppig av att konstant känna sig dålig och knappt orka jobba, städa, umgås med någon eller ens ta hand om sina egna barn.

Smoothie och sellerijuice =) Gick ju inte superbra för mig att börja äta nyttigt. Mår så fruktansvärt illa av tanken på typ allt och speciellt hälsosamma saker. Hoppas det vänder snart! Lite då och då får jag i mig något nyttigt iallafall, haha.

Vi har typ suttit ihop med Toves familj nu på slutet. Det har varit så mysigt. Umgåtts alla tillsammans men också mer var för sig. Så det är typ det jag har gjort utöver att sova och äta. Och det underlättar ju så mycket med barnen när dom har varandra också.

En ny sittsäck har fått flytta in då den förra gick sönder. Denna kommer från NG Baby precis som den förra. Tycker att det är så fint att dom är i linne.

Jolie har fått ett nytt litet hus inne på sitt rum!

Och när vi ändå pratar nya saker så har vi fått upp en tv i sovrummet med. Eller ja, min kille har fått upp den.

Igår hade jag och Tove våra tjejer medan alla killarna var och fiskade. Mådde så fruktansvärt dåligt hela dagen och låg bara i sängen konstant. Fortsatte med det när jag kom hem också. Det är så drygt att må såhär och samtidigt försöka orka med att vara mamma. Det är inget jag önskar någon.

Har typ inga bilder på mig alls för orkar knappt duscha, har utkladdad smink överallt och känner mig bara inte på topp som ni kanske förstår.

Sitter just nu på inskolningen med Jolie och vi fick lite hallon nyss. Såå gott. Måste typ köpa mer idag! Senare ska jag med barnen på lekland och egentligen finns inte energin där men jag har lovat och jag vet att dom behöver aktivera sig. Så får bita ihop och göra mitt bästa.

Önskar er en fin dag och hoppas att ni förstår varför uppdateringen är kass just nu. Kram/G

Kommentarer

  1. Susanne

    Finns medicin mot illamåendet men även armband på apoteket. Är för typ åksjuka men funkar riktigt bra för många. Testa dem!

  2. Taru

    Åh jag har mått så dåligt också tidigare graviditeter. Fick utskrivet lergigan för att orka med illamåendet. Kolla om du kan få det utskrivet? Hoppas det släpper snart! ♡

  3. Denice

    Jag har haft en del problem med illamående i perioder(ej pga graviditet) och det är det absolut värsta jag vet! Så jag verkligen fruktar för en graviditet av illamående och liiider såå med dig!

  4. Jonna

    Hur blir det för Jason med inskolning, visst börjar han förskoleklass? 🙂 Har ni någon skola nära er eller hur tänker ni med avståndet? ☺️

    1. Alice

      Man har ingen inskolning när barnen börjar Förskoleklass (här säger man miniettan, förut sexårs). De börjar precis som årskurs ett och uppåt, som i en vanlig skola.

  5. Rebecka

    Hej! Jag har precis blivit lämnad av min sambo efter 9 år pga att jag inte kan få barn, så va är glad att du är gravid i alla fall kram 😔❤

    1. Camilla

      Men fy f*n vilket svin din sambo verkar vara helt ärligt! Hoppas verkligen att du förstår att detta inte är ditt fel och att du förtjänar så mycket bättre❤️
      Det är ju vid de tuffa händelserna man ska finnas för varandra💔😠

  6. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Usch, jag lider verkligen med dig! Jag tycker att det kändes värre och värre med illamåendet och måendet i början för varje graviditet – men mest för att man inte hade samma tid till återhämtning och vila när man redan hade barn som var som virvelvindar runtomkring en. Hoppas du får tid att vila och få vara ifred lite ibland nu i början när du mår som sämst. Hoppas det känns bättre snart, stor kram ♡

  7. Johanna

    Fy för att må så dåligt! Har aldrig vart gravid så kan inte ens föreställa mig att må så. Fattar inte hur du klarar av inskolning, lekland, laga mat mm i det tillståndet. Hejja dig vilket Power lady du är 🙌🏻 Jag hoppas att det snart vänder för dig ❤️

  8. L.K

    Om du inte provat lergigan, gör det. Kan hjälpa dig och man klarar det. Man får vara kinking och inte göra nått när man mår så ill. Jag låg i en soffa över 20 veckor och drack näringsdrinkar utskrivna.

  9. Hanna

    Men börja med lergigan eller åtminstone postafen så du får va människa!!!! Inte alls kul att må så!!!!! ❤️❤️❤️Håll uuuuuut

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish