Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Projekt tvbänk

I helgen så var vi på Ikea och fixade allt till den nya tv-bänken. Åkte också ut en bit utanför stan och måttbeställde en marmorskiva som ska ligga högst upp. Tänkte först ha en i sten men tror att svart marmor passar bättre då vi ska ha svarta knoppar till (som även dessa är beställda redan). Har ju en del svarta detaljer på nedervåningen så blir fint att få in lite mer svart där. Passade också på att beställa en marmorskiva till övervåningens tvbänk! Blir en ljusare där uppe. Har egentligen tänkt göra det länge men aldrig orkat ta tag i det.

Den tvn som vi hade på nedervåningen tidigare får flytta in på kontoret och där ska vi hänga den på väggen. Och även sovrummet ska få sig en tv och den kommer nu i veckan då den inte fanns inne just när vi ville köpa. Det blir en mindre Samsung ”frame” och jag tänker att det blir perfekt om vi vill se serier i sängen eller vad som helst. Kommer att bli så fint allting! Ska visa er nu i veckan när allt är färdigt!

Tjejen som hämtade upp vår gamla tvbänk lämnade dessa, haha. Jag blev sååå glad! Tycker att zucchini är så jäkla gott =)

Kommentarer

  1. Emmy

    Grattis till graviditeten! Så glad för er skull. Kan du inte berätta lite om hur du färgar ditt hår, när du färgar det själv alltså, så fiiint ❣️

  2. Lea

    Blir så nyfiken på din killes tatueringar. Vilken gillar du mest/tycker är sexigast (utöver bokstaven och erat datum) Tycker du om precis alla? Av de jag kan se verkar han vara troende? tänkte på bilden med en som ber. Jag kommer inte ihåg ifall du är troende med 🙂 Kram!

  3. Christina

    Grattis fina du till bebis! Så genuint glad för er skull. Var rädd om dig och hoppas illamåendet ger med sig. Vid min ena graviditet med mkt illamående fick jag tips om att hummus skulle hjälpa. Så jag mumsade på… 😂Det är ju både gott och nyttigt så kanske värt att prova. Annat känner du säkert redan till (band mot åksjuka och äta lite då och få mm) som 2-barnsmamma.
    Ska bli kul att följa er resa och grattis också till de fina storasyskonen 🥰.
    Kram från en 2-barnsmamma som tycker om att läsa din blogg. Du inspirerar! ❤️Kram Christina

  4. Mia

    Så nu har du fixat dej en handyman 😉 vad bra. Önskar dej en mysig vecka och att du får må bra. Gillar din blogg mycket. Kramar. Grattis till bebisen.

  5. Lea

    Kommer ni bo kvar i huset eller köpa ett eget inom tid? Kommer ni ha gemensam ekonomi när bebis kommer eller kommer ni sitta och räkna vem som köpt vad till bebis? 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish