Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntShopping

Nytt

Är egentligen inte så mycket att visa men ni kan få se lite av inköpen från igår ändå för vet att många av er brukar tycka att det är roligt =)

Hittade denna till mig själv på rean! Den enda croppade Adidas-tshirten som fanns i alla butiker som vi hann gå i. Annars köpte jag hur mycket underkläder som helst till mig själv och lite vanliga kläder till min kille också.

Massor med tröjor och klänningar från Lager157 till barnen + hårsnoddar till Jolie. Och så en tröja till Jason från Adidas.

Och kolla denna fina! Hittade den på loppis för 60:- och den var helt ny i princip. Jason ska få ha den som gympaväska nu när han börjar skolan tänkte jag.

Och så måste jag tipsa om denna när det kommer till att smörja in tatueringar som är nygjorda. Provade den igår och nyss och den är faktiskt så mycket bättre än bepanthen som jag kör annars. Tips, tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish