Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Två städtips

Vet ju att många av er älskar att städa lika mycket som jag så här kommer två små tips =)

Alltså denna är SÅ god. Eller ja, självklart inte god att äta men den luktar såååå gott och det känns verkligen som att allt blir så himla rent av den också. Älskar den!

Jag använder ju inte så ofta sköljmedel när jag tvättar men något jag däremot gör med det är att dammsuga upp det! Och sedan dammsuga huset. Luktar så gott i hela huset när man är klar. Blir som att hemmet är helt nyskurat och fräscht fast man bara har dragit en snabb sväng med dammsugaren. Tips, tips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss