Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarn

Tisdag

Jolie har återhämtat sig så otroligt bra och kommer att få flytta från intensiven redan idag. Inatt tog dom bort respiratorn helt och då fick hon ett andningsuppehåll. Så himla läskigt.. Men det hade gått bra och pappan var på plats då. Hon hade också vaknat till och varit törstig och frågat efter Jason. Hon hade sagt att hon ville sova med honom innan hon somnade om igen. Mitt hjärta går sönder av kärlek. Det är så fint att dom har ett så starkt band till varandra. Jason sken upp som en stor sol när jag sa att vi ska få träffa lillasyster lite senare idag. Jag är så tacksam att allt bara går åt rätt håll hela tiden. Hade inte ens föreställt mig att det skulle kunna gå såhär bra och att hon skulle få flytta från intensiven såhär fort efter operationen.

Kommentarer

  1. Penny

    Det är i såna här situationer personer visar sitt rätta jag, F verkar vara en helt fantastisk pappa/ man håll hårt i honom liksom du är en helt fantastisk mamma 🥰😍

  2. Tess

    Du skriver så fint och målande att jag blir tårögd. Är så genuint lycklig för att allt gått bra. Kramar om mina egna barn och känner tacksamhet för att vi är friska och krya. Det är bra att bli påmind ibland mitt i vardagsstressen. Stor kram till er alla!

  3. Sara

    Är så rörd och tagen av er resa, har ni någon insamling i Jolies namn som går till forskning? Vill gärna bidra ❤️ Massor av styrka och kärlek till hela er familj, ni är fantastiska!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish