Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina.

Jag har haft en lite jobbig dag idag som ni kanske förstår. Har umgåtts med barnens pappa lite och pratat ut om hela situationen, hämtat ut paket med lite nya kläder, gråtit lite, duschat länge och nu ska jag åka och köpa godis och gotta inför kvällen. Orkar egentligen inte skriva något alls men ville bara kika in och säga att jag är okej. Kram på er och tack för all kärlek. Ni är för snälla och jag blir så berörd över hur mycket omtanke vi har fått <3

Kolla så fina set! Tänker mig det blommiga till vita, höga sneakers nu snart när det blir lite varmare. Och det bruna är tight och ribbat med så fin urringning på toppen. Älskar! När man kan sitta på uteservering och dricka vin så vet jag vad jag kommer att ha på mig. Kjolarna är förresten inte sådär korta, haha. Dom är ihopvikta på bilden.

Helt rödgråten och sorgsen mamma så behövdes lite filter =) Denna body som jag har på mig är också ny men den var sjukt porrig (?) trots att den är från nelly.com så ni får ingen helbild på den. Kommer att ha den till ett par slitna, ljusa jeansshorts med hög midja i sommar om coronaläget tillåter någon liten fest eller så. Vi får väl se!

Puss och kram. Vet inte när vi hörs igen men jag hoppas att det blir snart/G

Kommentarer

  1. Michaela

    Glömde skriva det i förra kommentaren, men som jag sagt tidigare så är både barnsjukhuset och Ronald McDonald Hus helt fantastiskt <3 Ni kommer känna er SÅ väl omhändertagna <3 Tänker på er!!

  2. Michaela

    Tänker så på dig och er, och skickar all världens styrkekramar och kärlek <3<3<3 Hoppas att allt kommer gå bra, din styrka är beundransvärd <3 Massa kramar fina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish