Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår jättebra och idag ska jag redigera klart alla samarbeten som jag har hunnit filma/fota, träna, fixa klart tvätt och städning som jag inte hann igår, gå på ansiktsbehandling och sedan bara ligga i sängen och mysa.

Igår filmade jag haul och då drar jag i mitt hår KONSTANT vilket gör att det alltid blir fett. Så äckligt och jag kan liksom inte sluta ändå. Petar alltid i mitt hår när jag är obekväm. Eller vet ni hur jag gör? Jag lägger luggen åt ena hållet och sen åt andra hållet osv osv osv. Never ending story. Sitter och funderar på om jag ska tvätta håret nu direkt men orkar nog inte. Ska ändå sätta upp det snart och ha uppsatt hela dagen så skit samma =)

Är ju verkligen inte en pyjamasmänniska men denna från gårdagens haul var faktiskt så fin! Eller hur? Materialet är så somrigt på något sätt.

Har börjat ta tag i saker här hemma. Exempelvis så passade inte listen under diskmaskinen sedan jag bytte diskmaskin så nu har jag bett ”min” snickare komma hit och fixa det. Så han kommer och ordnar det snart. Direkt snön har smält bort så ska jag få hit någon som tar med ALLA mina möbler och grejer på altanen så att jag kan tvätta den, lasera om den och sedan inhandla nytt dit. Har en så tydlig plan i mitt huvud på hur jag vill ha det och ni ska såklart få hänga med på den lilla inrednings”resan”. Tänker mig typ bambu, betong, massor med svarta detaljer och fullt med gröna, klättriga växter. Kommer bli såå fint.

På tal om diskmaskinen så lyxade jag lite med den igår och körde en sådan här. Alltså sådana här saker kan göra mig såååå.. glad? Hur sjukt är inte det? Haha.. Nu känns den så ren och fin och fräsch och luktar gott.

Lite högre skor nu i vår då. Dom är faktiskt sjukt snygga på foten.

Denna bild sammanfattar mitt liv igår. Fick torka bort den där rödbetan från golv, luckor osv fort som tusan innan den färgade av sig för mycket. Jag hann precis.

Alltså hörni! Vet att jag tipsat tusen gånger om dessa men löp och köp! Finns inga städsprayer som luktar såhär gott. Äääälskar dom! Tips, tips, tips, tips.

Och ett annat tips! Var tvungen att handla lite mer igår (mest selleri, haha) och köpte dessa då med! Hade helt glömt dom. Det är alltså yoghurt helt på kokosmjölk som faktiskt är väldigt god! Så ännu ett litet onsdagstips =)

JUST NU: Barnen sover men jag ska väcka dom snart. Har redan hunnit sminka mig, druckit min sellerijuice, tagit fram frukost och haft en lugn morgon. Har börjat lägga mig tidigare på veckodagarna så vaknar typ vid 06 av mig själv och är superpigg.

Ha en underbar onsdag! Och glöm inte att idag är första dagen på resten av ditt liv. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Jasmin N

    Gabriella! Vet du vad som gör dig annorlunda mot andra bloggerskor/influencers? Jo du visar total uppskattning mot dina läsare, och det gör så jäkla mycket! Fina Gabriella, du är en sån stor inspiration till så många. Tänk på det när det är jobbigt eller när du känner dig otillräcklig (vilket alla gör ibland). Du får andra människor att inspireras och må bra.Har följt dig ända sen innan din graviditet med Jason och det känns verkligen som man känner dig haha! Sjukt ändå. Stor kram på dig finis 🙂 du är så vacker Vart kommer ditt fina läppstift ifrån? Du ser alltid så snygg och vacker ut! Vilka produkter har du i din dagliga smink?

  2. Maria

    Har spenderat morgonen på förlossningsakuten pga minska rörelser men allt var bra och nu väntar vi bara på igångsättning på måndag 😴❤️ Är så pollenallergisk och trött på att vara gravid och oroa mig för lilleman. Vill bara ha honom på utsidan så att jag kan känna om han är varm/kall och andas etc

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish