Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Prövningar

Alltså jag dog typ nyss.. Tog på en teddyjacka som jag inte har använt sedan förra våren och i fickan på den hittar jag en hel snusdosa som i princip är full. Blev nästan som att jag kollade runt mig (fast jag stod i min egna hall) för att se om någon såg mig (och fast jag egentligen vet att ingen bryr sig om jag tar en eller inte förutom jag), haha.. Aja. Jag lyckades faktiskt skippa den. Hade en påse med skräp i handen precis i samma stund så släppte bara ner dosan dit och gick ut snabbt med soporna som jag ändå var på väg ut med.

Har för övrigt bästa pappan till mina barn då han tar dom i princip hela denna vecka. Jag ska ha dom måndag och tisdag och sedan blir jag barnfri hela veckan + helgen. Så tacksam över att jag har barn med just honom och att han har ett så fint hjärta, är så omtänksam och att jag vet att barnen är i så trygga händer. Så tack livet för att jag fick barn med helt rätt man och människa. Många frågar om jag inte saknar barnen när jag är ifrån dom och klart jag kan göra det men det är ärligt talat inte så mycket. Jag vet ju att vi ses igen snart! Lägger mitt fokus på återhämtning och på mig själv när jag inte har kidsen. Jag är så otroligt mycket mer än bara mamma och dom sidorna får ju komma fram allt mer när barnen inte är hos mig. Jag trivs bra med att kunna ge mig själv den tiden med. Tror mycket ligger i att jag vet att dom har det så otroligt bra hos sin pappa och att jag inte behöver fundera på om dom mår bra, vad dom gör, hur dom har det osv. Hade jag haft barn med en odräglig kille/dålig pappa så hade det nog känts annorlunda. Men vet ju att dom är otroligt bra omhändertagna där dom är när jag inte är med.

NU: Dags att ta en snabbdusch och sedan hämtar jag barnen på förskolan och beger mig mot Tove. Har köpt lite godis åt våra små och vi ska äta middag tillsammans, ha myskväll + att våra söner ska åka på träning medan vi mammor får mysa vidare med våra små tjejer.

Puss och kram! <3 /G

Det var dessutom mitt favvosnus som ni ser! Haha.. Det gör typ ont att se denna bild till och med. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish