Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Blir en supertråkig bloggfredag idag då jag varken har bilder att lägga upp eller något speciellt att skriva! Ber om ursäkt för det. Har iallafall bestämt mig för att det är slutsnusat nu ändå. Lika bra att passa på när jag inte har barnen. Har redan gråtit fyra gånger, ätit upp typ halva mitt kylskåp och nu har jag precis handlat grejer så att jag kan baka massor med nyttigheter. Vill ju inte äta socker heller och insåg rätt snabbt att jag kommer att vilja småäta precis hela tiden.

Vi hörs på måndag igen så får jag berätta hur det har gått. Nu ska jag njuta av helgen till max och hoppas att ni gör detsamma! Puss och kram =)

Kommentarer

  1. Ellen

    Det här grejar du! Men det är svårt att bli av med ett beroende.. jag har alltid varit extremt sockerberoende.. alltså trycker i mig 200 g marabou varje dag typ. Det e nån röst inom mig som alltid säger att jag förtjänar en chokladbit efter en tuff dag eller till å med om det varit en bra dag. ”Det måste firas” xD men nu har jag inte ätit godis på tre veckor 😀 eller igår unna jag mig lite mörk choklad och det går så bra. Tränar fem ggr i veckan å börjar se resultat 😀 du är definitivt en inspiration. Kollar alltid recept och så här 🙂 nu vill jag gå ner lite i vikt och när jag nåt min målvikt så vill jag bygga rumpmuskler.. där e du också inspiration kan man ju säga haha. Har helt platt rumpa efter graviditeten :/ tack för en bra blogg med varierat innehåll. Du är den enda som e rolig å läsa.

    Kram

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Men wow så fina ord, blir så himla, himla glad!! TACK snälla du <3 Och heja, heja dig med sockersuget! Har också suttit i ett enormt beroende av socker och hade precis samma röst i huvudet då 😉 Kram till dig och heja dig återigen. Du är grym!! <3

  2. J

    Long time listener, first time caller så att säga. Hängt med från och till jag vet inte hur länge. Eftersom du är rätt öppen med din sexualitet och det mesta överlag har jag två frågor. Då du nyligen sa du gjort läpparna och var nöjd fick mig att fundera.

    1. Är det nått annat du funderat/kommer göra t.ex brösten?

    2. Onlyfans?

    Då till och med Paow nuförtiden har det och drar in omkring 300.000 enligt henne själv. Nått som du absolut också hade kunnat dra in om inte mer. Är det nått du funderat på? Eller kanske funderar på nu efter min fråga? Vad tycker du om folk som har onlyfans?

  3. Maria

    Har du tips på värmeskydd till håret? Har provat Ida Warg men upplever att min hår blir som svinto och vet ej varför men läste att flera upplever det så vill gärna testa något annat men är en djungel❤️

  4. Ida

    Jag vet precis hur det känns, jag rökte i 10 år innan jag bestämde mig för att sluta. Det fixar du galant!!! ❤️

  5. Belle

    Hejja dig!
    Att sluta snusa är det värsta jag gjort, men det är bara att härda ut för det är SÅ värt det. Du kommer fixa det galant! Ett tips är att Ladda ner appen Snusfri: Sluta snusa! Där kan du lägga in och sedan se hur många dagar du varit snusfri, hur mkt pengar du sparar osv. Motiverande! Jag går in på dag 991 som snusfri nu – Kan jag så kan du! Lycka till 💪🏻

  6. Sara

    Är inne på min 4e dag utan zyn nu. Fortfarande jobbigt men ändå liiite lättare än de tre första dagarna 🙈 Hejja 💪

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish