Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Tänk att det är första mars redan! Tycker att det är så skönt att snön börjar smälta bort lite och att det är plusgrader. Tycker dock också att det är så läskigt när snön faller från mitt tak. Skriker typ rakt ut varje gång det händer, haha. Låter som att det är någon som bankar på dörren nästan. Här kommer lite bilder från helgen då jag inte har allt för mycket att skriva =) Tänkte sätta mig med månadens bokföring strax!

Diskmaskinen ser alltid ut såhär när alla barnen är på besök. Så mysigt ändå. Fullt med barnglas, haha.

Och lekrummet ser alltid ut såhär.. Puuuuh. Är inte superkul att städa efteråt men barnen har kul iallafall.

Våra små tjejor! Älskar dom!

Min fina, fina Minna!! <3

Mamman dammsög ur skafferlådor i vanlig ordning =)

Och då kom tjejorna och ville äta hård spaghetti (!?) och vitamintabletter. Ger ju barnen både multivitamin och probiotika varje dag.

Herrarna har gameat i vanlig ordning. Men oroa er inte. Dom var ute och lekte massor också!

Byggt med lego har dom också gjort.

Och badat!

Och sovit, haha. Älsklingarna! Visst ser mina barn typ exakt likadana ut när dom sover?

Frystorkade hallon blev en stor favorit hos båda barnen. Tänkte ha dom till mina chiapuddingar och på gröt men påsen är redan slut. Typiskt, hehe.

Mammorna har ätit sushi.

Och haft myskväll.

Känner mig både tömd och fylld av energi efter denna helg. Denna vecka är min barnfria och jag får återhämta mig alla dagar utom onsdag och torsdag. Tänkte göra bort så mycket jobb och sådant som möjligt idag och imorgon så att jag kan vara med barnen nonstop dom dagarna som dom är här.

Kommentarer

  1. Karin

    Det är verkligen jobbigt med halsbränna och hindrar en så i vardagen! Jag har inte halsbränna men jobbig reflux som jag mår illa av och kan få magkatarr också. Har till slut gjort en gastroskopi och det verkar vara en inflammation i tarmen som också hindrar näringsupptaget. Jag har haft mer eller mindre besvär halva livet men sista året har det blivit värre. Se om du inte kan få göra en sån undersökning där man får tydliga svar. Man kan ju ha nån bakterie i magen också som behöver medicineras. Hoppas verkligen du får bra hjälp. Jag vet hur jobbigt det är att dras med dina besvär. Stor kram till dig!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish