Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ryck i fingrarna

Vet inte vad det är med mig idag men vill typ blogga hela tiden, haha. Har dock inget att skriva om eller komma med så ni får leva med totalt ointressanta inlägg.

Har precis ätit middag och tagit hand om alla mina hål i öronen med dropparna som ni ser här ovanför. Ska strax byta om och träna! Fick feeling och testade massor med fina toppar i min garderob som är så somriga och helt oanvända. Nu längtar jag ännu mer efter sommar och sol! Ätit fryst mango har jag också gjort. Tror att jag äter typ ett paket om dagen, haha. Det är så gott. Vad ville jag med detta inlägg då? Absolut ingenting =) Ska försöka komma på något vettigt att skriva om och återkommer lite senare. Stor kram!

Kommentarer

  1. Julia

    Vet du vad jag skulle vilja läsa, inlägg om hem och inredning. Du som hemnetknarkar och pluggar till mäklare och har jävligt snygg inredningssmak! Asså typ Moodboards, inspiration och min favorit som jag själv ägnar otaliga antal timmar åt: hitta fina bostäder på Hemnet som jag sedan inreder/renoverar på låtsas. Har fyrahundrasjuttioelva Pinterest boards just för alla dessa drömhus som jag renoverar genom åren 😂😅 men ja du fattar, kanske lite tids krävande men åååh vad jag skulle g igång på sånna inlägg. Plus allt är ju fantasi då det är liksom bara att köra!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish