Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

GOTT NYTT ÅR!

Vaknade så himla glad imorse. Vet ni vad jag tycker är så fint med livet? Att det verkligen kan vända från en dag till en annan. Att det alltid rullar på. Att man möter nya människor. Att livet bara händer precis hela tiden vare sig man vill eller inte och att det gäller att hänga med i svängarna och våga säga ja till allt det där som får ens hjärta att slå lite extra. Och just nu slår hela mitt hjärta lite extra på precis alla fronter! Och vet ni? Jag är så jäkla värd det. Jag har mått så dåligt i år och det ska bli så fint att kunna lämna det bakom mig.

Imorgon är det iallafall nytt år och för mig blir det en total nystart. Och jag måste nästan säga att slutet på det här året faktiskt också blev det. Utan att jag hade tänkt att det skulle bli så. Ibland är det nästan så att allt bara kommer till en naturligt när man släpper allt. Så blev det för mig iallafall. Jag går in i januari och känner mig lycklig, tacksam och glad. Jag bär med mig 2020 som en lärdom kring vilka människor jag INTE ska släppa in i mitt liv, att det INTE är värt att stressa ihjäl sig för något jobbrelaterat, att det viktigaste som finns är min hälsa och att jag är värd bara det bästa i livet på precis alla plan.

Har verkligen varit totalt ledig nu och det ska jag fortsätta vara. Så tyvärr har jag inga nya bilder att dela med mig av, haha.. Har tränat på att bara lägga bort telefonen i ett annat rum och vara i nuet och det gör jag verkligen aldrig annars. Har den alltid fastklistrad på mig men det kommer att bli mindre av det nu under 2021 då det minskar min stressnivå rejält och gör mig mer närvarande i stunden. Lovar för övrigt att bomba er med bilder under nästa år på allt från mig själv till recept till inredning och lite renovering, träning, barnen osv osv osv. 2021 ska bli mitt bästa blogg-år hade jag tänkt =)

Tror ni förresten på att allt händer av en anledning? Det tror jag. Jag tror att livet alltid ger en precis det man behöver just där och då. Både människor och situationer som man möter. Man kanske inte förstår varför man går igenom det man gör i stunden men när hela ”pusslet är lagt” så tror jag att många saker plötsligt blir självklara. Och jag tror verkligen att livet handlar om att man får möjlighet efter möjlighet serverad framför sig men att man måste våga se alla dessa och även våga chansa och våga låta saker förändras. För mig har alltid chansen varit så mycket mer värd att se än risken. Och ibland blir inte saker som man hade tänkt sig men då öppnas plötsligt nya dörrar som gör att det faktiskt till och med kan bli så himla mycket bättre. Så i år ska jag fortsätta med det. Fortsätta våga, lyssna inåt och tro på att livet leder mig rätt och att allt som händer längs vägen ingår i den personen jag ska bli och den resan jag ska göra.

Och listan med prioriteringar här nedan tycker jag att vi alla ska följa under 2021. För det finns faktiskt inget viktigare än relationen som man har till sig själv, att våga vara sann mot sig själv och att våga ge sig själv exakt allt som gör en lycklig i själen.

Nu checkar jag ut! Men vi hörs mer snart. Senast den fjärde januari är jag tillbaka efter min längsta bloggsemester någonsin. Kliar redan nu i fingrarna och jag vill bara gå och fota och sedan sätta mig och skriva i flera timmar. Men jag ska hålla mig! För gud så fint det har varit att inte leva genom sin telefon trots att det faktiskt är mitt jobb. Det har varit så välbehövligt för mig på ett sätt som jag knappt tror att jag kan förklara. Det var nog flera år sedan som jag gjorde absolut ingenting mer än att leva. Och dessutom bara njöt av det. Så jag njuter vidare i ett par dagar till.

Och du som läser det här. Glöm aldrig att just DU är värd bara det bästa – all lycka och glädje som finns! Och det är faktiskt också bara är DU som styr detta och kan välja precis hur du ska leva och vilket liv du ska ha. Hur fint är inte det egentligen? Våga tro på dig själv, alla dina mål och drömmar och lägg tid på att älska dig själv och bli din egna bästa vän. Det har jag börjat med och tanken är att aldrig sluta. Puss och kram och gott nytt år! Jag älskar er alla SÅ SÅ SÅ mycket och är så tacksam för er varje dag. Vi hörs igen snart /G

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej fina!!
    Har ett dilemma. Har snackat till och från med en kille i snart ett år nu. Vi har skickat bilder till varann och skrivit vad vi vill göra med varandra (sexuellt). När vi först började skriva så frågade jag om han hade flickvän eftersom han hade en bild med en tjej på sin instagram, dock såg man inte hennes ansikte. Han sa att han inte hade förhållande och det trodde jag såklart på.
    Han har alltid frågat om han ska komma till mig, aldrig sagt att jag ska komma till honom. Inatt låg jag och övertänkte situationen och gick in och kollade alla tjejer som gillat hans senaste bild. Kom in på en tjej som lagt upp bilder med honom, och dessutom lagt upp storys i deras lägenhet. DOM BOR ALLTSÅ IHOP.

    Nu till anledningen varför jag skriver detta till just dig. Jag såg att du och tjejen följer varandra och kommenterar varandras bilder, vet inte om ni känner varandra. Men eftersom jag aldrig träffat killen så vill jag inte skriva till henne. Eller jag vet inte om jag borde? Dom kanske har öppet förhållande liksom? Dom följer inte ens varandra på instagram, men hon la ut en story senast i julas när dom julbakade (hon har sparat storys under höjdpunkter). Dom reste i somras och har rest mycket tillsammans och har bilder från över 2 år sen tillsammans.

  2. Emelie

    Hej Gabriella!

    Min fråga har inget med inlägget att göra men jag vill ändå fråga, du svarar såklart om du vill.

    Du ammade länge, två år läste jag. Heja dig!! Jag är ingen rookie på amning direkt, har två barn sedan tidigare och ammade dom. Nu har vi fått en tredje och det här är sista bebisen, från att ha tyckt amningen var besvärlig med dom stora till underbar med lillan. Hon är nu 10 månader och jag ammar fortfarande, skulle vilja fortsätta med det länge. Hur ofta ammade du ungefär? Jag tycker det är lite svårt att få till med alla mål mat, mellanmål och allt som en 10 månaders behöver. Skulle behöva lite inspo från andra mammor som ammat länge.

    Ha en fin dag och tack för att du bloggar om allt, du är grym!

    Kram E

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Åh förstår helt <3 jag ammade HELA TIDEN.. Alltså barnen bodde på mitt bröst.. <3 Hade ingen begränsning alls utan ammade mestadels och så åt dom lite mat. Iallafall när dom var så små <3 så tänkte inte så mycket på det utan gav bara bröstet när dom ville ha och gav lite mat med däremellan som dom petade i sig lite av. Kram till dig och heja dig!! TACK för så fina ord, blir så glad!

  3. Tua

    Hej! Har en konstigt fråga. Vad har du för plånbok? Isåfall Vart är den i från och är den stor? Jag har en stor plånbok. Men börjar bli less på att man inte kan ha den i fickan pågrund av storleken, haha. Kram!

  4. Johanna

    Hej gabriella!

    ”allt kommer till en om man släpper kontrollen”. Visst är det så! Läs En ny jord, av Eckhart Tolle. Bästa boken jag läst 👌 om vi släpper på vår kontroll och litar på en högre makt (behöver inte vara gud) så sker saker av sammanträffanden. Vi behöver vara i nuet, i vårt varande. Inte i framtid eller dåtid.

    Kram 💞

  5. Emma

    Hur har du lagt upp studierna nu? Är du delägare i mäklarfirman eller anställd? Kan du inte skriva ett inlägg om det. Ska bli så kul att följa dig även nästa år och du har varit så värd en liten semester nu. Gott nytt år ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish