Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saknar..

Hittade denna bild från min och Toves utomlandsresa 2017 och LÄNGTAR efter sol, värme och ett liv utan covid-19. Vad är ert drömresmål om ni får drömma er iväg lite? Jag vill till Maldiverna (krävs dock att jag får åka med någon som jag är superkär och helt galen i, haha) och så har jag Mexico, Italien, Frankrike och Spanien på min lista.

Kommentarer

  1. Elin Calles

    Jag vill till Barcelona! Paris! Och en massa andra fina ställen 😍 Längtar ihjäl mig efter det normala. Vi kämpar tillsammans. ❤️🌟

  2. Johanna

    Hoppas för planetens skull att resandet aldrig blir som vanligt igen. Drömt om att se hela världen, men inte längre.

    Sen hoppas jag kunna träffa familj i Norge och Finland.. Och sen vill jag ju alltid att vägen till Spanien ska vara öppen. Men flyga och resa längre bort? Inte för mig. Sen är det såklart enklare att tycka så när privatekonomin säger stopp.

    Kram

  3. Maria

    Vår plan är att åka till Thailand i 3 veckor i början av 2022 innan min föräldraledighet är slut. Hoppas det går och att vi har råd med föräldrapenning. Maldiverna var vi på bröllopsresa. Typiskt bröllopsresa. Finns absolut inget att göra utom att hångla, ligga, sola, dricka drinkar och äta mat 😂 vi var där i 10 dagar och var slut i både kropp och själ när vi kom hem 😂 vi har plan att flytta till Bangkok någon gång i framtiden i något år då vi älskar Thailand och känner oss mer hemma där i Sverige nästan 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish