Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

VAB

Innehåller annonslänk

Vabbar den här lilla potatisen nu plötsligt. Eller ja, han är typ frisk och kommer att kunna gå till förskolan redan imorgon men man ska ju hålla hemma vid minsta symptom. Vi nördar Mario just nu och åt precis en vääääldigt snabbt ihopslängd lunch. Är så kul att Jason har blivit så stor och att man verkligen kan umgås med honom som om han vore en riktig.. vuxen? Haha, okej.. Kanske inte men det känns nästan så. Vi har typ så pass vettiga samtal nu att jag själv blir chockad.

Bor i tights och croppat mjukislinne (HÄR och min kod GABRIELLA35 ger fortfarande 35% på allt från NLY by Nelly fram tills imorgon klockan 13.30) idag och har inte planer på att ta på mig något annat heller. En riktig mysmåndag.

Kommentarer

  1. Hanna

    Herregud får panik på er som ska rätta andra människor vad de ska och inte ska göra. Ni vet inte allt om allas liv, chockerande va?!

    Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft. Älskar super mario 😍 måste tipsa om mario party

  2. johanna

    Vad pratar ni oftast om? 🙂
    Sen en lite random fråga, men vilka länder har du varit i? Vart skulle du vilja resa? (Inte för att det är aktuellt nu men ändå) Favoritfilm? Favoritserie? Favoritbok? 🙂

  3. Cissi

    Du skriver att du vab’ar plötsligt, och att man ska hålla hemma vid minsta symptom. Men inget om att han nu hållits hemma 2 symptomfria dygn. Därför som man reagerar och kanske misstolkar då det inte framgick att han varit hemma sedan i helgen 😅☺️

    Visst är det roligt då barnen växer och utvecklas. Jag tänkte på det senast igår, att jag och mellanbarnet (12år) börjar ha mer ”vuxna” samtal. Jag blir helt chockad över saker hon säger och hur hon uttrycker sig så vuxet när hon pratar om sina känslor ibland 😅

  4. Carro

    Du verkar inte känna till riktlinjerna om vad som gäller för barn i förskola och skola om de visar sjukdomstillstånd så de kommer här:

    Detta gäller vid kortvariga sjukdomar
    Ibland kan barn drabbas av kortvariga sjukdomar, som är kortare än 24 timmar. Det kan till exempel handla om att man får hämta sitt barn på grund av milda symtom. Om symtomen inte utvecklas till någon infektion och barnet är symtomfritt dagen efter, ska barnet vara hemma två dagar utan symtom.

    Detta gäller vid symtom som varar längre än 24 timmar
    Om barnet har haft symtom mer än 24 timmar ska barnet stanna hemma minst 7 dagar och vara feberfri de två senaste dagarna innan återgång till skolan.

    När barnet varit hemma i 7 dygn för en infektion
    Barn som har varit hemma från skolan i 7 dygn för en infektion och som har tillfrisknat kan gå tillbaka till skolan. Det gäller även om de skulle ha kvar milda symtom som till exempel lätt snuva eller hosta.

  5. Sara

    Vabbar också är inne på dag 6 hemma, våra barn blir hemma minst 7 dygn. Det är tufft när man samtidigt behöver jobba 😬 Men det ser ju likadant ut för alla föräldrar att ha barn hemma längre än vanligt.

    Vill inte vara otrevlig på något sätt men vill uppmärksamma vad FHM skriver nedan, för barnet ska ju vara hemma två dagar där barnet är HELT frisk efter minsta symptom. Tex snor på måndag men känns typ frisk, ja då behöver barnet vara hemma helt frisk tisdag och onsdag för att sen kunna gå på torsdagen. Eller som i vårt fall där symptomen inte försvinner så kan barnen gå först dag 8 med milda symptom. Det är som sagt kämpigt för oss alla men vi får slla hjälpas åt ❤️ Iaf här i Sthlm så har Corona kommit till vår förskola och fler förskolor bland kompisars barn så Corona finns verkligen överallt. Kram 🌷

    ” Vid symtom behöver barnet stanna hemma så länge det har symtom samt ytterligare två dygn. Om sju dygn har gått sedan insjuknandet och de två sista dygnen varit utan feber och med gott allmäntillstånd, kan barnet återgå till förskola och annan verksamhet även om det har kvar lindriga symtom (exempelvis lätt hosta eller snuva). Detta baseras på bedömningen att man vid ett normalt tillfrisknande inte smittar andra med covid-19 efter sju dygn. Detta upprepas vid varje nytt infektionstillfälle.”

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish