Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej söndag

Inlägget innehåller reklam för nelly.com

Och hej fina ni.

Hur mår ni? Jag mår bra. Har haft en så lugn helg och inte gjort annat än sova, träna och vila. Var längesedan jag hade såhär lågt tempo men jag tror verkligen att jag behövde det nu. Har precis filmat klart ett samarbete med nelly.com och nu är Black Week officiellt över för mig och alla jobb är gjorda. Vill återigen be om ursäkt för att det varit så mycket reklam nu på slutet men det är ju som ni kanske har märkt högsäsong för alla oss som håller på med sociala medier.

Tog annars sovmorgon till 10.30 idag och det är sällan det händer. Väldigt skönt var det iallafall! Ska träna strax och sedan blir det plugg resten av kvällen. Ska försöka komma i säng i tid också men har lite tvätt och annat att fixa med.

Allt är så konstigt i mitt liv just nu. Jag mår väldigt bra i grunden men är samtidigt så otroligt låg. Får pepp och blir lyft av dom som står mig nära och är som sagt i grunden väldigt stabil och lycklig i mig själv och mitt liv just nu. Samtidigt är jag så olycklig och typ.. tom? Allt detta med Jolie gör mig så orolig och stressad. Jag tänker på det i princip hela tiden och allt som gör att jag får tankarna på annat för stunden är BRA. Men det är svårt och det är något som ständigt ligger i bakhuvudet. Ibland brister det och ibland orkar jag typ leva på som vanligt. Blir typ som att jag kan pendla mellan att vara glad och ledsen sexton gånger om dagen.. Och så är det annat med som påverkar att jag mår som jag mår just nu. Tror seriöst aldrig att jag har mått såhär ”konstigt”. Brukar vara så att jag mår antingen bra eller dåligt men i detta nu är det liksom varken eller. Mår som sagt väldigt bra men har typ samtidigt någon form av bottenlös sorg i mig som inte går att förklara. Ja.. Konstig känsla.

Lite bilder från samarbetet med Nelly som jag filmade nyss. Gäller egentligen bara på instagram men det är en sjukt bra rabatt och många av er har ju inte instagram. Och just nu får ni 35% på allt från NLY by Nelly med koden GABRIELLA35. Gäller i 48h från och med nu. Ni kommer till hemsidan HÄR. Majoriteten av mina kläder och underkläder kommer ju från just NLY by Nelly så dom har sjukt mycket fint. Även min kod joss10 är aktiv hos Aim’n fram tills på måndag och den ger ju 10% på precis allt på hemsidan. Och jag får inte mer/mindre betalt för att ni använder mina koder eller inte. Har en fast ersättning! Så vill mest bara tipsa även här för att ni inte ska missa om ni är sugna på att handla något.

Nu ska jag äta min äggröra som jag har toppat med massor av chiliflakes, dricka te och ligga i soffan innan träningen kallar.

Kram på er och vi hörs imorgon.

Kommentarer

  1. Jennie

    Förstår din känsla med att bara känna sig tom, jag gör det också just nu 😐
    Trodde att jag var gravid i v.11 men visade sig vara ett utomkvedshavandeskap så blev akutopererad förra veckan. Alla frågar hur jag mår och jag vet ärligt inte vad jag ska svara 🤷‍♀️😢
    All kärlek till dig och hoppas du känner dig bättre snart! ❤️

  2. Maria

    Vill bara säga tack för att du är så transparant med dina samarbeten nu under Black Week/ Black Friday. Har under veckan känt mig överöst med reklam/samarbeten från olika influensers och många av dem har inte känts trovärdiga. De samarbeten du gjort känns både trovärdiga (d.v.s. produkter du själv använder) och inget som direkt skulle bidra till köphets. Det har snarare känts som att man fått tips från en kompis på varor och olika rabattkoder man skulle kunna använda ifall man ändå tänkt köpa något från en viss hemsida. Hoppas att du får en bra dag

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish