Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon

Sitter på flygplatsen nu och snart är det dags att åka. Dagens fråga är om ”masken” ska ha det blå utåt eller om det vita ska vara det, haha.. vet ni? Alla här har olika och jag gissade på att det blå skulle vara utåt. Hoppas att ni får en fin dag! Stor kram!

Kommentarer

  1. Ulrika

    Måste få säga att du är en förebild vad gällande bloggare! Du svarar på kommentarer vilket gör dig ”levande”, skriver om vardag/träning/glatt/ledsamt, många foton etc etc!
    Är många år äldre än dig men har stor behållning av din blogg ändå : )
    Hälsn. från Gbg

  2. Leoni

    Det finns masker som är helvita, in och ut, kanske är såna de med vita har? Det ska vara blått utåt om masken är blå/vit, precis som sköterskor etc har på tv kan man tänka på om man känner sig osäker 🙂 Kram!

  3. Karin

    Nyp åt runt näsryggen (ska vara en metalltråd i masken), annars åker luften in och ut där och masken är meningslös… 🙂

  4. Sandra

    Hej!
    Det blå ska vara utåt och sen finns det så man kan klämma till på näsan så den sitter lite bättre. Ha en fin dag och helg! Kram ❤️

  5. Lena

    Blå utåt och kläm till ståltråden som sitter i överkant så att den följer konturerna över näsan och kindben. Efter det skall masken INTE röras förrän den tas av och slängs. På med ny efteråt.

  6. Anna

    Lite kul att det fortfarande finns folk som inte vet hur masker funkar, här är det ju liksom vardag(Helsingfors, Finland)🤣Menar absolut inte att håna, bara intressant att det är såna skillnader i rekommendationer osv😊men ja det blåa ska vara utåt, dock finns det ju också vita masker så kanske därför det också ser ut att folk har det utåt. Ser ut som du redan gjort det men man kan knipa åt ”tråden” som går på överkanten så det blir tätare över näsan också😊Safe travels!

  7. Maria

    Vit insida, så du har gjort rätt men se till att trycka till den ordentligt runt näsan. Tar du av den, ta bara i banden och inget annat isf bara utsidan, aldrig insidan. Byt masken varje gång du rört den alt ha en tvättbar. Jag har tvättbar i kollektivtrafiken i stockholm som jag använder morgon och eftermiddag men rör aldrig insidan och förvarar den i en zip bag. tvättar varje dag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish