Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tentan är klar..

..Och jag är fasiken 98% säker på att jag iallafall får godkänt. Det var dock helt andra frågor än det jag hade suttit och tränat på, haha.. Men tror det gick bra ändå då jag ändå har läst 500 sidor och två böcker om allt detta  + varit med på alla föreläsningar och sett vissa av dom flera gånger. Så vore ju nästan lite pinsamt om jag inte klarade tentan med andra ord =) Men känslan är bra! Och jag hoppas att jag iallafall får godkänt som sagt. Tycker det har varit så mycket information att ta in på så kort tid och mycket juridik, lagar, praxis, dispositiva bestämmelser osv.. Är helt skakig nu typ av att ha stirrat in i skärmen så länge och hann inte ens äta frukost innan då jag försov mig.. Typiskt mig att vakna 10 minuter innan när jag hade tänkt plugga hela morgonen med. Vaknar ju typ aldrig av mitt larm oavsett hur högt det låter..

Aja, nu ska jag sluta babbla. Ska jobba en stund, in med några utkast, betala alla räkningar både privat och i företaget, äta något, fixa min bokföring för september och åka och träna. Och i eftermiddag får denna mamma hämta hem sina kids från föris. Och OM vi ska njuta. Ska bara gosa med dom hela kvällen, äta något extra gott till middag och bara vara. Ikväll har jag föreläsning också men ska skippa den och ta ikapp allt annat jag också har missat nu i dagarna och i helgen när jag är barnfri. Gäller att prioritera sin tid rätt och barnen är ju trots allt det allra viktigaste i mitt liv (såklart). Har träffat dom mycket nu på Fs dagar med och vi åt middag ihop igår också. Men jag har ändå saknat dom SÅ mycket då det på något vis har varit så mycket plugg som snurrat i mitt huvud att jag knappt har tänkt på att vara i stunden. Ikväll är det det enda jag ska vara.

Kram på er! Ha en fin dag!

Hämtade ut lyzzigt paket igår och alltså skorna är woooooow. Jag är helt kär i dom! Ska visa er sen direkt jag har tagit bild på dom. Dom var så mycket snyggare i verkligheten än på bild och jag kommer seriöst att bo i dom i höst när jag måste ha på mig annat än tights och sneakers =)

Mitt liv igår kväll… Gick igenom mina tre väldigt välfyllda anteckningsblock och försökte komma ihåg allt. Vissa saker känns ju så naturliga och andra måste verkligen nötas in i huvudet.

Har börjat använda ett puder för att matta ner på dagarna och det gör så stor skillnad. Förut tog jag bara mer solpuder på borsten och duttade med det. Som ni vet så är jag ju ingen sminkmästare men det är ju kul att hitta nya favoriter. Hittade det här i en väska som jag hade glömt i ett skåp och provade. Blev såld direkt. Har dock hört att puder är dåligt för huden har jag för mig? Eller har jag helt hittat på det? Tror att jag har hört det från flera håll förut iallafall..

Och det blir en rumpbild onsdagen till ära mest för att få visa mina nya tights! Fick hem dessa i början av veckan men glömde bort att visa er igår. Hur fina!? Dom perfekta ribbade tightsen i en perfekt grå nyans enligt mig.

Mina bebisar sist dom var här hemma! Känns som en evighet sedan fast det var nu i helgen. Vi har som rutin att alltid leka en stund medan middag sköter sig själv (haha, ja jag gör oftast mat som gör sig själv i det stora hela), bada med badbomb (roligaste dom vet) och sedan smörja in, läsa bok, äta kvällsfika eller frukt, borsta tänder och ligga och prata i sängen en stund innan dom somnar.

Kommentarer

  1. Anne

    Ett helt oombett råd som du inte frågat efter men tänkte tipsa lite ( läst 6 år på universitet) om det blir väldigt långa anteckningar kan du skriva bara stödord, för att aktivera kunskap som du tidigare läst om.

    T.ex:
    Lockpris:
    – för lågt pris
    – EJ marknadsvärdet
    – anmälan FMI

  2. Denise

    Testa Bareminerals mineralpuder! Finns i matta nyanser och lägger sig så fint och täcker lagom! Huden andas perfekt av det! Använd med eller utan foundation till. Tror inte du blir besviken! 🙂 De har en som heter medium tan och den är magisk! Finns överallt, typ kicks o cocopanda bland annat

  3. A

    Kul att HelloFresh inte levererar i Umeå men levererar tydligen hem till dig. Inte ditt fel såklart men suger för jag skulle ju använda koden 🤦‍♀️

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag har hämtat maten då majoriteten av mina följare bor i Stockholm och runt omkring <3 så dom levererade inte till mig heller 🙂 men det är en sjukt smidig lösning om man bor i Stockholm och runt omkring! Får hoppas att dom kommer hit upp snart för maten var verkligen SÅ bra. Kram

  4. Mia

    Vad du är duktig. Puder är ok om man låter en fuktkräm sjunka inn innan. Ha en fin vecka. Hösten har kommit till Stockholm. Men den är ok. Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish