Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dan före dan före tentadan

Hej fina!

Kommer förmodligen att vara sämre med uppdateringen idag och imorgon och sedan tillbaka som vanligt igen på onsdag. Ska dock göra mitt bästa med att få upp inlägg ändå dessa dagar men nu är det pluggrycket som gäller för min del för att inte behöva ha någon omtenta hängandes efter mig. Är barnfri större delen av veckan också så kommer sitta med böckerna från morgon till kväll typ.

Hur mår ni förresten? Har ni haft en fin helg? Min fredag och lördag var hemsk. Var så lättirriterad och arg på barnen, ledsen, trött, less.. Och på söndagen vände allt och vi hade världens bästa dag tillsammans, hade så kul hela dagen, fick besök på eftermiddagen som stannade över middag fram tills läggdags. Jag inser verkligen mer och mer att saker som känns jobbiga för mig faktiskt bara sitter i mig. Det är så lätt att ändra inställning till saker bara man vill. När jag mår dåligt så försöker jag ”skala av” situationen och typ tänka ut varför jag faktiskt är ledsen. Och när jag väl har svaret på det så brukar jag försöka se det för vad det är, tänka på om det finns något som jag kan göra för att förändra situationen och om det inte gör det så är det ju så det är. Jag har alltid haft som mål i varje situation i mitt liv att göra det jag kan för att komma dit jag vill och om jag har gjort allt jag kan utan att det blev som jag ville så kan jag faktiskt lämna det bakom mig och veta att jag inte hade kunnat göra något annorlunda som hade gjort det bättre. Och då är det så mycket lättare att leva vidare. En av mina vänner skrev också för någon dag sedan att när man ändrar tankesätt från ”jag är trasig och hjälplös” till ”jag läker och växer” så blir alla jobbiga situationer och händelser i livet så mycket enklare. Och det ÄR verkligen så. Lite pepp och tips till er andra som kanske går igenom något jobbigt nu. För vet att jag är långt ifrån ensam om det.

Önskar er en fin dag! Stor kram!

På tal om något helt annat! Alltså kolla dessa tändstickor! =) Jag älskar ju små detaljer (disktrasor och sådant i rätt färg bland annat, haha) och tycker att detta är en så fin detalj i inredningen nu på hösten! Vill gärna ha tändstickorna framme just för att det ska vara enkelt att tända ljus hela tiden och då skadar det ju inte att dom är fina också.

Kommentarer

  1. A

    Vart har du köpt vasen??😍och förresten gråa krukan i vardagsrumsfönstret, vart hittar man den? Älskar keramik och betong detaljer. Har sett den på några bilder du lagt upp och tänkt fråga vart du lyckas hitta allt fint! Ha en fortsatt fin kväll❤️

  2. Jossa

    Hej! Jag har läst någon gång att du ibland tappar humöret med dina barn och häromdagen hittade jag en grym Instagram om just detta!
    Biglittlefeelings heter dom fär och det funkar sååå bra! Tips tips 😍

  3. Jennifer

    Rent fysiskt mår jag bra, lite känningar i halsen så jag fick tacka nej till extrajobb idag :/ Men psykiskt, alltså mycket oro, massor med frågor och väldigt lite svar samt problem som jag inte själv kan lösa eller rå över… Frustrerande med andra ord!

  4. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Jättsöta! Min första tanke är dock att det är livsfarligt med små nyfikna barnhänder som kanske vill testa dem om de ligger framme… Jag har en otrolig respekt för eld, även om jag älskar tända ljus och gör det varje kväll när barnen somnat. Vi har provat att ha tända ljus när de är vakna, men kommit fram till att de inte är redo för det än (snart 4 år, 2 år och 8 månader), en olycka händer så lätt och det går så himla fort med tända ljus.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish