Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Lekrummet

Såhär blev barnens rum! Vet inte om man ser så stor skillnad men det var kritvitt innan och nu är det ommålat i färgen ”Linen” som faktiskt kommer från Rusta. Trodde inte att dom hade så bra färg men wow vad överraskad jag blev. Har ju alltid köpt jättedyr färg innan när jag målat om men denna fick jag för typ 500:- och rummet blev minst lika bra som rummen som har dyr färg. Tips, tips! Måste snygga till kanten vid taket bara och sedan är det helt klart. Målade in bokhyllan i väggen med när vi ändå var igång och det blev så bra. Tycker att det blev så mycket mysigare i lekrummet nu.

Kommentarer

  1. K

    Hej Gabriella!
    Jag har lite frågor angående träning som jag skulle bli superglad över om du ville svara på:
    1. Hur ofta tränar du?
    2. Kör du både kondition och styrketräning? Hur ofta kör du kondition och hur ofta styrka i så fall?
    3. Hur ofta tränar du rumpa/ben?
    Tack för en bra blogg!
    Kram

  2. Catarina

    Hej! rummet är jätte fint, du är verkligen duktig. Är du säker på att du inte borde bli inredare inställt. Jag undrar vart du köpt hyllan som du har böcker i. Kram catarina

  3. Johanna

    Jättefint, har funderat på den nyansen till hallen uppe då jag använt deras andra nyanser till flera rum. Kul att se denna live, den blir nog super i hallen ser jag tack vare dina bilder 🙂

  4. -Jenny-

    Vi har rustas färg i alla rum hemma. Älskar den och är allergisk mot vitt vitt vitt. Beige i vårat sovrum. Ljusgrått i hall och vardagsrum. Mörkare grå i kontoret. Greige i allrummet. Lavendel i bokrummet. Blått hos j och grönt hos t. Köket har någon mer tålig beige-aktiv färg också från rusta. Får faktiskt mycket kommentarer när vi har besök. Speciellt färgen i ts rum är magisk. Mjukgröngrå.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish