Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

”Du behöver inte visa din kropp”

La upp en bild i bikini igår på instagram och jag VET att det alltid provocerar många. Fick en så elak kommentar igår om att jag inte borde visa mig i bikini och underkläder, att jag skapar en falsk bild av hur man borde se ut som mamma och att jag borde hylla den verkliga mammakroppen istället. ”Varför kan du inte visa lite bristningar istället”?, ”Du får bara andra att må dåligt när du lägger upp bikinibilder?”, ”Du är en sådan självupptagen förälder som bara lägger upp bilder på din kropp”, ”Förstår att du är nöjd med dina träningsresultat men du skapar en ohälsosam bild av hur en mamma borde se ut”. Vill egentligen lägga upp hela kommentaren och personens namn då det var rätt kränkande ord med bland allt annat hon skrev men jag väljer att låta bli. Tänker inte sjunka till samma nivå.Det värsta är att den här personen är cirka 10 år äldre än mig och också mamma. Till fyra barn. Detta göra mig så himla arg och ledsen.

Alla våra kroppar ser olika ut. Alla är vi olika. Varför måste jag visa bristningar för att jag är mamma? Måste jag se ut på ett visst vis för att jag är mamma? Vad spelar det för roll om jag är mamma eller inte? Jag såg själv typ 84 bikinibilder igår på min egna instagram. Alla helt olika. Vissa större, andra mindre. Vissa mammor, andra inte. Och vet ni – ALLA är vi så vackra och fina precis som vi är. Och vi ska alla vara stolta över våra kroppar oavsett hur vi ser ut. Jag kommer aldrig att gömma min kropp bara för att jag faktiskt även är ”mamma”. Ja, jag är mamma men jag är också så mycket mer än mamma. Och varför är det så fel med en mamma i bikini?

Jag följer en annan influenser som har fött barn och när hon la upp en bild på sin mage efter förlossningen så fick hon kommentarer om att hon ”hetsade” då det knappt syntes att hon hade varit gravid för bara några dagar sedan. Hade någon lagt upp en bild där det faktiskt gick att se så hade denna person hyllats för att den visade ”sanningen” och ”mammakroppen”. Jag tycker att detta är så skevt. Varför är det okej för vissa kroppstyper att visa sig halvnakna medan vissa andra ska ”passa sig” för att andra kanske mår dåligt av att se deras kroppar. Vi är alla olika och våra mammakroppar se olika ut.

Jag är stolt över min kropp och den kropp som just jag har är ju MIN mammakropp. Jag har inte fått några bristningar från mina graviditeter men har såklart (precis som ALLA andra) lite bristningar på min kropp här och där från tonåren. Dom är jättetunna och syns knappt men jag har dom. Jag är precis som vem som helst. Jag är långt ifrån perfekt. Men vet ni? Man är perfekt precis som man är egentligen. Perfekt i allt sitt operfekta. Vi har alla bristningar, finnar, ärr och allt möjligt annat på kroppen. Man är fin precis som man är och alla märken bär på sin egna historia. Och vi är alla SÅ himla olika.

Jag har ju som ni vet alltid tränat mycket. Jag älskar det! Och jag är stolt över mina resultat och att jag faktiskt orkat med träningen trots två barn, hus och företag. Jag vill inte behöva skyla mig för att det ger någon annan en ”falsk bild” av hur mammakroppen ska se ut. Jag vill snarare inspirera till att verkligen vem som helst, mamma eller inte, ska känna att dom kan bygga sin kropp precis som dom önskar – för det kan man. Och samma sak här, vill man träna så ska man träna. Vill man inte så ska man inte. Min mening är inte att hetsa någon till någonting. Jag visar upp mitt liv, min träning, mina barn, min mat, hur jag lever, vad jag gör och hur jag ser ut. Och jag tänker inte gömma min kropp bara för att jag faktiskt har fött två barn.

Det sjuka är att jag vet att jag säkert hade fått hat om jag inte hade fött barn också. Då hade jag varit mer ”horig” och ”bekräftelsesökande”. Det har jag fått höra förut då jag faktiskt alltid har lagt upp bilder på mig i bikini – genom alla år. Nu är jag mamma och då blir det såklart alltid mycket värre. Men så är det och så har det alltid varit. Jag tror att jag lärde mig det under min första graviditet. Direkt du är gravid eller har barn så ska allt vara på ett speciellt vis, man ska bete sig på ett visst sätt, klä sig på ett visst sätt, leva på ett visst sätt osv. Direkt du går in i rollen som mamma så får du en regelbok av alla andra mammor där det står precis hur du ska vara. Och passar du inte in där så är det fel och du är en dålig mamma. Jag har lärt mig att skaka av mig och leva mitt liv som det passar mig och mina barn. Jag skriker på mina barn ibland när jag tappar tålamodet, jag ger dom glass på tisdagar ibland. Ibland får dom sitta uppe till 21 bara för att vi har en så mysig kväll tillsammans. Vi samsover fortfarande (det är ju verkligen inte okej enligt vissa), jag ammade mina barn i 24 månader per barn (och ni ska veta hur mycket skit jag fick för det från många håll för det är ju så ”äckligt”) och jag svär framför barnen ibland. Jag är inte perfekt. Men vet ni vad jag däremot är? Jag är så fruktansvärt lycklig. Jag är lycklig i min roll som mamma, jag är glad att jag alltid har gått min egna väg och jag är stark i den människan jag är och har blivit. Jag är stolt över mig själv och jag är stolt över mina barn som är så otroligt fina små personer som visar omtanke, kärlek och glädje varje dag. Dom är så genuint lyckliga i livet och det hoppas jag att dom ska få vara hela sitt liv. Jag har inte följt någon regelbok och jag har gjort långt ifrån allt ”som man ska”. Jag gör fel varje dag men jag gör också så himla mycket rätt.

Mitt främsta mål i livet när det kommer till mitt föräldraskap är att lära mina barn att vi alla är olika. Vissa är mörka, andra är ljusa. Vissa är större, andra är mindre. Man får älska vem man vill, man får klä sig som man vill. Allt är lika rätt och vi är perfekta precis som vi är. Man ska våga vara sig själv och det viktigaste är att man är en omtänksam person med hjärtat på rätt plats. Jason älskar rosa, nagellack och klänning och samtidigt älskar han keps, adidasskor och fotboll. Jag hyllar honom i allt han är och jag hoppas att han för alltid vågar gå sin egna väg och vara sin egna person. För han är helt fantastisk. Och att våga gå sin egna väg och vara sig själv är nog det som faktiskt kanske är svårast i vårt samhälle just för att det ser ut som det gör med alla pekpinnar och regelböcker. Är det något jag vill så är det att mina barn ska känna sig fria att leva precis som dom önskar, så länge det inte skadar någon annan.

Och tillbaka till ämnet.. Att visa mig i bikini kommer jag aldrig att sluta göra. Det är sommar och varmt och jag delar med mig av mitt liv, min kropp, mina värderingar, tankar, åsikter, mammaroll.. Allt i mitt liv. Och min kropp i bikini säger absolut ingenting om mig som förälder. Det har ingenting med min mammaroll att göra. Det är bara min kropp i bikini precis som jag på vintern står i jacka och kängor ute på bron redo för en promenad med vagnen. Jag visar alla delar av mitt liv och jag kommer att fortsätta att göra det.

Livet är för kort för att skriva taskiga kommentarer till andra. Jag är trygg i mig själv och jag blir mest bara ledsen över att mammor faktiskt sänker andra mammor bara för att man på ett eller annat vis inte passar in i ”regelboken”, oavsett om det är kroppsligt eller något man gör. Jag är så trött på det.

Önskar er en fin dag. Kram.

Hade en så mysig dag igår. Fick låna barnen lite trots pappadag och jag och Jolie planterade massor i krukor på altanen. Mest murgröna och lavendel! Ska visa er lite annat vi planterat sen i veckan med. Åt spontant grillat, barnen lekte med grannbarnen heeeeela dagen.. Så underbart. Nu är sommaren här.

Kommentarer

  1. Natta

    Jag blir bara glad för ATT du ”visar upp” hur just DU ser ut. Har faktiskt inte ens reflekterat över det förrän du skrev det här inlägget. Jag har inte tänkt på att du har mindre kläder på en bild eller mer på en annan.
    Men TACK för att du visar upp hur en riktig mamma-kropp ser ut! Ja för att alla som har fött barn är ju mammor och har en kropp. Och är i allra högsta grad riktiga.

    Och en sak folk måste förstå är att: ALLAS kroppar REAGERAR OLIKA. ALLA GÖR OLIKA efter grav. Alla är bara olika. Varfööööör är det så svårt att förstå?
    Alla får inte inflammationer i axeln av för mycket datorsittande trots samma sittställning, men det får jag. Jag kan inte äta morötter utan att få ont i magen, men det kan många andra.
    Allas kroppar är bara olika & reagerar olika på vissa saker. Punkt.

  2. Mathilda

    Momshaming är det fulaste som finns! Vi kvinnor får utstå så mycket som det är, vi behöver inte trycka ner varandra. Den här personen är hundra procent avundsjuk för att du orkar kämpa för dina resultat som den här personen mest troligt inte gör, och vill då få dig att må dåligt istället. Du är så himla fin, stark och verkar vara en underbar mamma till dina barn. Fortsätt gå din egen väg ❤

  3. Hella

    Jag känner samma sak! Är själv trebarnsmamma men ”vågar” knappt lägga ut en bildjävel (ursäkta!) längre för vad jag än lägger ut blir det ”FEL”…. att negativa kommentarer fylls och onödiga kryptiska kommentarer så jag känner nästan att jag skapat en självcensur!!!! Tänker liksom efter innan jag postar en bild för det blir sådant drama. Behöver inte handla enbart om kroppen men gör det mesta är det den som bör ”skylas”…. och inte ”skrytas” med. Du fan blir så arg att man ens ska känna så och att tjejer alltid är först och värst med att döma utseende

    Heja dig du är stark snygg och bäst, LOVE! ❤️🙌

    Kram Hella

  4. Mikaela

    Nej, du BEHÖVER inte visa upp din kropp. Du behöver inget när det kommer till DINA sociala medier. Har man problem med vad som visas här kan man ju bara låta bli att följa 🤷🏼‍♀️ Vill du lägga ut bilder på dig i bikini/underkläder/träningskläder ska du självklart göra det! Du har en stark och snygg kropp som du har lagt ner mycket tid och kärlek på och då är det inte konstigt att man trivs i den och vill visa den! Det hade jag också gjort! Förstår mig inte på folk som hävdar att man sätter ett orimligt ideal för att man är stark eller vältränad eller att en ”Mamma-kropp” är på ett visst sätt. En ”Mamma-kropp” är en kropp som tillhör en mamma, som kanske ser annorlunda än vad den gjorde förut. Kanske starkare, kanske svagare, kanske mindre eller större. Alla är olika, så även alla ”Mamma-kroppar” ❤️

  5. Elin

    Bodyshameing kommer i alla dess former. Det är sorgligt att systerskapet ska trycka ner på varandra när vi har annat att kämpa för. En kropp är en kropp, man får visa om man vill och man kan dölja om man vill. Onödigt att påpeka andra för hur de ser ut oavsett strl. Systrar Unite ❤️ ge varandra snälla ord om intellekt istället!

  6. Kajsa A

    Tycker det är tråkigt att detta ämnet har blivit en sådan negativ grej. Vi alla tycker och känner så olika om det, varför kan vi då inte bara respektera varandra? Du har all rätt att lägga upp vad du vill, ingen annan har rätten att ta det ifrån dig – din kropp, dina rättigheter. Men jag själv upplever andra sidan av det ”du som är så snygg, visa dig mer det är ändå bara en kropp” Men jag äger min kropp och har mina rättigheter – jag vill inte lägga upp där jag visar min kropp för mycket, men det betyder inte att jag går emot dina åsikter eller att jag är osäker i min kropp och hur jag ser ut.

    Det jag vill komma till är att vi alla äger våran egen rätt till att göra vad vi vill, vilket är fantastiskt och då ska vi alla kunna göra det utan att andra kommer i våran väg och försöker trycka ner oss. Så i ditt fall, gör vafan du vill – ingen annan ska komma och säga något annat <3

  7. Jenny

    Med din kropp hade jag också lagt ut bilder! Å inte bara en eller tio utan massa! För varför ska du inte få visa upp den som vem som helst? -för att någon annan anser att din kropp är perfekt utan brister? Äääh, mammakropp som människokropp! You go girl!

  8. Jennifer

    Åh så onödiga kommentarer du får, stå på dig! Du och jag är lika på många sätt, olika på lika många sätt. Jag tycker du är härlig, din familj är härlig och du GER MIG härlig energi. Om jag ens skulle kommentera någon annans utseende eller något så är det inte i jämförelse med mig. Du är fin, jag är fin. Lev livet du själv har, uppmuntra andra, bli uppmuntrad. Va glad att du lever. Punkt, typ…..

  9. Sofia k

    Det är detta som är så härligt med dig i dina kanaler, hur öppen och ärlig du är och hur ”operfekt” livet faktiskt är, för vem vill ha ett perfekt och fläckfritt liv, tycker det är underbart att läsa att saker inte behöver falla in i ramen att bara för att man är mamma så ska allt va på ett visst sätt, för vem har bestämt de lixom.. det du gör är ju bara att visa hur du och din familj lever erat liv och det finns ingen människa på jorden som kan påstå att det är fel för det är ju just ditt liv,tack för att du är en sån inspirerande människa och visar att allt är möjligt😘

  10. Carro

    Konstigt ord öht, ”mammakropp”. Du är en mamma = du har en kropp. End of story. Sluta skamma och hetsa, oavsett åt vilket håll. (Detta riktat åt de som kritiserat dina bikinibilder, för att förtydliga). Yolo.

  11. Åsa

    Tycker att det är jättebra att olika sorters kroppar visas, för vi är olika! Det enda jag har problem med, är de som retuscherar sina bilder, och sedan inte står för att de gjort det. Det däremot sänder ut ett felaktigt budskap, enligt mig. (Menar alltså inte att du gör så!)

  12. Sara

    Alltså på riktigt jag blir galen snart!! Vad är det för människor som sitter och skriver sånt där skit till andra? Jo, det är främst 35+ kvinnor som är missnöjda med sig själva och sina liv och måste trycka ner andra för att känna sig mindre misslyckade. Det är så himla sorgligt. Du lägger upp exakt vad du vill och om hon har problem med att se det så kan hon väl avfölja? Snälla, är det ditt ansvar att se till så att alla mår bra på
    Instagram eller? Herregud kan folk ta sitt eget jäkla ansvar över sitt eget liv och sitt psykiska välbefinnande?! Sorry blev lite arg nu kände jag 😂 Du är i alla fall skitsnygg och ta INGEN skit. Kram!

  13. H

    Vill poängera att Jag har absolut inga problem med att du lägger upp bilder på dej i bikini. Men det som jag tror kan provocera folk att skriva elaka kommentarer är att du gärna tar bilder där fokus läggs på rumpan i en stringbikini… även om barnen är med läggs fokus inte på dem, det mysiga i bilden är inte fokus, hade du valt att ta bilden framifrån eller mer från sidan hade fokuset varit ett annat.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Förstår 🙂 men samtidigt så har jag tagit liknande bilder så många gånger förr framifrån eller från andra vinklar och då är det ändå stötande för många då mina bröst syns eller något annat syns som dom inte gillar. Så har nog mer med att göra hur min kropp ser ut tyvärr. Kram <3

  14. Sarah

    🤣 Å gör sitter jag å vill veta vart du köpt din vita bikini ifrån? Med den höga midjan? Då kan oxå jag ramla runt då magen är dold men baken fri! ❤️ Hejja dig! #knubbigmamasomhatarsinmagemenälskarsinbak

  15. V

    Jag förstår vad du menar och håller med dig. Ang influencers som ett par veckor efter förlossningen skall visa hur platta deras magar redan är så blir jag dock irriterad. Det är sån hets att man skall komma ”tillbaka” efter graviditet och att det skall gå snabbt bland kändisar. Grejen är ju att dom har resurser och tid osv att lägga på träning, kost och (ibland) plastikkirurgi på ett sätt som vi vanlisar inte har. Ändå sätter de normen. Efter 2,5 år har jag fortfarande inte gått ner allt jag gick upp och jag har insett att jag förmodligen inte kommer kunna göra det, vilket är ok. Min kropp har skapat ett mirakel, den behöver inte komma tillbaka. Men fast jag vet det intellektuellt så är de svårt att acceptera det.

  16. Mia

    Men om man inte har några bristningar då? 🤔 Och vadå mammakropp? Alla kroppar ser olika ut. Jag har maaaassor med bristningar och det hänger och dallrar lite överallt på min kropp efter grav -16 och lär hänga ännu mer efter nuvarande graviditet MEN inte fasen får din kropp mig att må dåligt för det! Jag tycker du är skitsnygg! Samtidigt som jag tycker att jag själv är skitsnygg som rockar både mjukmage och bristningar! Det är ju pga det vackraste jag har som jag ser ut som jag gör! Och det är VACKERT!

  17. Nathalie

    Gabriella.. du är så jävla SNYGG, det är vad folk har problem med, ALLT handlar bara om avundsjuka. Ta inte åt dig, va stolt över ditt fantastiska jag! ❤

  18. E

    Min enda tanke tanke är ”vadå mammakropp?”. Spelar det någon roll om du är mamma, dotter, farmor, tonåring eller syster.. du är en Kvinna! Och du är en jäääääkligt snygg sådan!🤪

    Avundsjuka människor och kvinnor kommer alltid ta till sig ”offerkoftan’ för att trycka ner på något som du har som de önskar att dom hade!

  19. Sofia

    Kloka ord som vanligt ❤️ Så dryg kommentar. Jag ogillar ordet ”mammakropp”, för vem och vad är det som definierar ordet? Ska man ha extra kilon, bristningar och hängig hud på magen för att få vara mamma och ha en mammakropp. Kan man inte vara mamma och ha en snygg kropp i dagens samhälle?! Jag blir så jäkla trött på alla människor som dömer en för att man kan ha eller vill ha en kropp som ser bra ut efter en graviditet! Vad är det för fel med det? Det är väl likadant som att man vill visa upp sin hängiga mage eller bristningar! Men det är alltid okej. Men banne mig om man laddar upp en bikinibild där man är brunbränd, har platt mage och noll bristningar. Jag tycker man borde sluta hetsa med ordet mammakropp och prata om kropp. Kropp som kropp oavsett om man fött barn eller ej! ❤️ Haha det blev en lång kommentar men jag fick utlopp för mina könslor iallafall 😅

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag håller med dig till 100%!!! <3 Det är exakt så jag känner! Det är okej för vissa kroppstyper men absolut inte för andra. Tycker det är så skevt, kram kram <3

  20. Shera

    Jag tycker att du har sjukfin kropp. Det ska du vara stolt över. Det är enda tänker på att det blev lite mer rumpbilder / eller bilder bakrifrån. Missuşpfatta inte men t.ex på den fina bilden men dig och Jolie varför ta bilden bakifrån. Det kan se ut som att du visa att du har fin rumpa vilket du har:) du tycker kanske absolut att inte så . Men tror att de flesta tänker så. Man kan lägga upp absolut bilder på sin kropp annars men när du tar med dina barn så fokuset hamnar på din rumpa än det mysiga bilden du vill skapa. Men alla gör som man vill det här är min åsikt.

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jaa jag förstår helt <3 men lägger jag upp bild framifrån så får jag kommentarer om det ändå. Så det har inte spelat så stor roll så länge jag har haft bikini. Då är det problem oavsett vilket håll bilden är tagen från. KRAM <3

  21. Lollo

    Jag blir enbart peppad av att se hur du hinner barn, träning, jobb, plugg, städat hem. Jag har själv inga barn än och jag förstår att det är sjukt krävande att vara förälder, men att det även handlar om prioriteringar.
    Jag älskar också att träna, och hoppas på att kunna finna tid till det även om jag får barn i framtiden.

    Du inspirerar verkligen! Så fortsätt kör ditt race! Vi är såå många som uppskattar det 🙂

  22. Maria J🌸

    FYYYY VAD ARG JAG BLIR!!! Det är bara avundsjuka människor som skriver sådant. Tycker du är en Super mom 👊 Såå sjukt inspirerande, snygg och vacker 💞 Jag är själv en 2 barns mamma som tränade innan första graviditeten och kämpar med att ta få en stark kropp igen. Du ger så mycket inspiration och ork till de! 💪Ta ingen skit! KÄRLEKEN vinner över ALLT jäkla näthat!!!!! Ditt hår ser vackert ut! vad är färgen på ditt hår ? Kram🧚🏼‍♂️

  23. Sonja

    Vilket jävla skämt. Jag är mamma till två och jag inspirerad av dina bilder där du visar upp din vältränade kropp. Tänker att kan du så kan jag också! Blir fan inte triggad på ett negativt sätt! Du har fan kämpat för att uppnå det resultatet, så du har all rätt att visa upp det du åstadkommit. Skit i andra, det är ren avundsjuka.

    1. D

      Jag blir bara inspirerad! En två barnsmamma som jobbar, har hus, pluggar och tränar! Wow säger jag bara och vilka resultat.

      1. Ocksåmamma

        Är jättemånga tvåbarnsmammor som har många bollar i luften och jobbar 8-17, har hus och gör diverse saker så heja oss alla inklusive Gabriella!Vi är alla så bra! Jag blir så less på vad allas kroppar hela tiden ska kommenteras överhuvudtaget! Spelar det nån roll om man är tränad/skitsnygg eller otränad/degig mammakropp?! Måste alltid en kvinnas kropp definieras? Kan man inte bara få vara utan att bli granskad eller kommenterad/placerad i ett fack..måste det liksom vara fritt fram för kommentarer eller varför är det intressant hur ens kropp ser ut..

  24. Annika

    Alltså jag har sagt det innan, hade jag sett ut som du så hade jag fan alltid traskar omkring näck 😂 mamma kropp eller ej . Du är så jäkla snygg och en underbar person , skit i folk som är avundsjuka och vår jäkla jantelag. Sträck på dig och var stolt 💖

  25. Anna

    Personer som inte kan glädjas åt andra, oavsett det gäller kropp, pengar osv, mår inte bra i sig själva. Avundsjuka helt enkelt! Du är stark som inte tar åt dig och låter dessa troll ändra på dig. Du verkar vettig, smart, snäll och är skitsnygg och du INSPIRERAR på väldigt många sätt!!! ❤

  26. Tove

    Nej nu får folk lägga av, du är skitsnygg och visar att det är okej att vara nöjd med sin kropp och att älska sig själv. Nej jag blir bara inspirerad till att våga vara mig själv och även till att våga träna och äta hur jag vill, för mig själv. Ingen annan. Nej brist på självkärlek är nåt man själv ska jobba på, inte ta ut på andra. Strunta i det och fortsätt vara våran grymma Gabzz!! Kram från en som lärt sig mycket av att följa dig i många många år <3

  27. Nathalie

    Ingen som är glad och trygg i sig själv trycker ner någon annan! Hon mår inte bra i sig själv och dina bilder påminner henne om det. Kram ❤️

  28. P

    Men snälla, finns det bara en typ av ”mammakropp”? Det är ju DIN verklighet. Då kanske hon som skrev till dig kan illustrera hur en ”riktig” mammakropp ser ut så vi alla vet vilken typ av kropp som är OK att lägga ut på sociala medier. Blir galen på sånt här hat, kvinna till kvinna. Och att varenda människa måste vara nöjd med allt som visas på sociala medier, som att det inte finns ett val? Logga ut och lev ist.

    Du är grym! ❤️

  29. Natalie

    Hade jag haft din kropp efter 2 graviditeter hade jag stolt lagt upp den också. Och annars med. ”En mamma borde se ut” en mamma ser ut som en mamma vill se ut. Punkt och slut. Tappade alla mina gravid kilo efter båda mina graviditeter och ser ut som jag inte fått barn, inga bristningar ingenting. Så då ser jag inte ut som en mamma borde då eller? Helt sjukt. Lägg ut vafan du vill. Galet att du ens ska behöva ta emot och förklara dig för något. Handlar förmodligen bara om grov svartsjuka. Jag kan säga att jag är svartsjuk, SOM FAN. På hur du klarar av att träna till dig den kroppen med 2 barn när jag själv har tid att gå på toaletten med mina 2 barn. Du är hur vacker som helst och en mamma ser inte ut på något speciellt sätt en MAMMA blir man när man bestämmer sig för att skaffa barn. Och hur man ser ut då, hur man ser ut under graviditeten och hur man ser ut efter, eller tränar sig till, STILL A FUCKING MOM. Så hur man borde se ut och inte kan ju dra åt skogen. Och förövrigt det är sommar det är kring 20 grader. Ska du gå i lång byxor och tjocktröja för att du ser inte ut som en mamma borde. Tjock, smal, tränad, otränad, bristningar eller ej. ALLA som e mammor ser ut som en mamma borde. Blir så irriterad på tjejer som ska sänka andra tjejer. Stå upp för varandra istället. Så kanske detta med kroppskomplex och ideal inte är en så jävla jobbig grej för alla. FAN ASSÅ.

  30. Jenny

    I vanliga fall tycker jag att det finns en poäng i att säga ifrån all hets kring kvinnors kroppar och då även mammors kroppar då det finns ett smalideal. MEN, du skriver ju inte saker som ”fem veckor efter förlossning och nu ser jag ut såhär”, lägger ut före- och efterbilder eller loggar viktnedgång utan lägger ut bilder på dig och dina barn och din kropp råkar se annorlunda ut än min kropp. Tycker du verkar vara en väldigt sund person och mamma!

  31. Natalie

    Låt dom vara jealous, det kommer alltid finnas tråkiga människor som hon. Tyvärr, bara för att man är mamma behöver man inte se ut som en urvriden trasa! Kör på och visa rumpan hur mycket du vill, finns ingen skam i att ha en snygg kropp heller!

  32. Alexandra

    Men asså va? Ofta folk skriver såna kommentarer fortfarande?! Fick själv höra för någon dag sen att det inte ens sett ut som att jag har varit gravid och då har jag inte ens tränat utan den har bara blivit så. Allas kroppar återhämtar sig olika, tycker inte ”mammakroppen” ska vara en specifik kropp eftersom alla ser så olika ut. Tycker det är bra av dig att våga visa lite hot mama på insta, jag får inspo till att börja träna då!🙈😅

    Hoppas du får en mysig morsdag, kram! ❤️

    1. E

      Får också höra det ofta…”det ser inte ut som du fått 2 barn eller varit gravid”..jag. tänker bara, om man inte gått upp så mkt mer än magen så försvinner den ganska snabbt efter förlossningen? Har inte lagt på mig några extra kilon heller för har allmänt svårt o gå upp i vikt så vad är det som ska ”synas” att man har varit med om en graviditet? Ja lite hängig hud på magen har jag men det syns inte med kläder, annars ser jag likadan ut….skum kommentar bara.

  33. H L

    Tråkigt med allt PK. Det blir för mycket när folk ska störa sig jämt på allt! Du ser ju ut som du gör, och varför ska du dölja det? Gör din grej, du är en fantastiskt tjej och alla dina bilder är toppen! Blir man hetsad får man avfölja 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish