Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fredag

Och hej fina ni!

Sitter och pluggar just nu. Känns som att jag inte har något annat livet för stunden, haha. Men så är det iallafall. Börjar förstå mer och mer och det känns bra! Hade egentligen planer ikväll men blir hemma med mina böcker hela kvällen istället. Ska köpa choklad och bara gå igenom alla kapitel + föreläsningen (som finns inspelad) igen. Har verkligen inte tid att misslyckas med någon tenta så ska verkligen göra allt jag kan för att klara det mesta på första försöket.

Kram på er, ha en fin fredag!

Fortfarande kär i min fina spegel här uppe i allrummet. Så fin!

Inte lika kär i mina böcker men vi börjar bli bättre och bättre vänner =)

Kommentarer

  1. R

    Åh har du namnet på gardinerna? Letat efter likadan jättelänge nu men alla är antingen för ljusa eller mörka , dessa ser helt perfekta ut!

  2. Malin

    Hej! 🙂
    Vill bara säga att det är OK att inte klara första inlämningen av en tenta! Jag studerar också heltid med 2 små barn. Skulle jag behöva göra om så går jag in med inställningen att då får jag bearbeta litteraturen ännu mer och får en djupare kunskap om ämnet och de är bara bra 🙂
    Heja dig! Du är grym, kämpa på så är du snart i mål 🙂😘

  3. Amanda

    Påtal om något helt annat… en fundering bara dök upp lite sådär nu när jag fick syn på förlovningsringar på min Facebook haha… vi säger att min kille friar till mig o han tar på mig ringen, hur blir det när jag ska ta på han ringen? Tar jag bara hans ring ur asken då o sätter på han den? Eller bör jag säga något också? 🤔

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish