Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Status just nu:

– Köpt lite inredning till altanen. Ska fixa med kuddar och filtar osv. Kommer bli så fint.

– Har rensat under listen i hallen. Den sitter typ lite löst och det fastnar massoooor med skräp under. Skönt att ha det gjort.

– Installerat Jasons nya XPLORA-klocka. Den är grym!

– Pluggat

– Jobbat

– Köpt glass till kidsen

– Lagat och ätit middag

Nu: Soffläge en stund innan det är dags för bad och nattning och sen ska jag plugga lite till =)

Jolies glass gick sönder så hon fick äta ur en skål. Dom gav tummen upp till den nya Pippi-glassen iallafall!

Tycker det är så svårt med bokslut, balansuträkningar och resultatrapporter. Men snart så kommer jag vara proffs på det med (hoppas jag). Som tur är så tycker jag att det är sjukt kul och vill lära mig då jag har mitt egna AB och det ger mig så mycket kunskap som blir värdefull där med. Förresten! Visste ni att jag som fastighetsmäklare kommer att kunna läsa till en kurs sedan och bli civilekonom (om jag skulle ångra mitt val av yrke framöver vilket jag inte tror att jag kommer). Kul ändå =)

Kommentarer

  1. Ella

    Vart har du hittat informationen om att man bara kan läsa till en kurs för att få civilekonomexamen? Din utbildning motsvarar ju två års studier medan man för civilekonom behöver läsa fyra år som jag förstår det, mer än bara en kurs som fattas då?

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Jag pluggar fastighetsmäklare via FEI och där kan jag sedan läsa till civilekonom genom att bara gå en eller två kurser till tror jag det var 🙂 minns inte exakt vad dom sa, kram

  2. Mia

    Nja, men du kan läsa ett extra år (60 hp). Civilekonomutbildningen är 4 år och det går inte att få den titeln på något annat sätt.

  3. A

    Blev sjukt förvånad över det med att kunna läsa en kurs och få civilekomsexamen. Men en kurs var ju visst 60hp, så då lät det rimligare 😅 lycka till med plugg! Det fixar du!

  4. T

    För att få en civilekonomexamen behöver du ha läst 240hp (generellt 4 år på helgar) och mäklare motsvarar 120hp, så där har du fått fel för dig. Dessutom krävs det att du skrivit en d-uppsats, och en c-uppsats innan det. Men du kan läsa till 2 år och då främst företagsekonomi och nationalekonomi 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish