Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Åtta snabba om mig

– Jag har varit helt säker på att det heter gitarr med G hela mitt liv. Har aldrig sagt ”jittar” som man ska och alla skrattar alltid jättemycket åt att jag säger ”gitarr”.

– Jag har pyttesmå öron. Alltså verkligen jättesmå. Gör alltid ont efter att jag har haft i airpods. Tror typ att mina barn har större öron än vad jag har. Okej, kanske inte Jolie men Jason har garanterat större…

– När jag var nio år så hade jag fjun på benen och min lillebror sa att jag hade håriga ben. Då fick jag panik och gick och rakade dom och sedan dess har jag rakat benen, haha. Sjukt ändå. Han la ju inte direkt någon värdering i det han sa utan det var mer ett konstaterande. Och mina barn var ju verkligen inte håriga utan bara små, tunna fjun typ.

– Jag har armar som går att böja in och ut typ. Är sjukt överrörlig i mina leder över huvud taget. Kan typ trycka in min armbåge in i armen så att det ser ut som att den kommer ut på andra sidan. F tyckte alltid att det var skitäckligt och skrek rakt ut när jag gjorde det typ, haha.

– Jag skorrade tills jag var typ åtta/nio år. Kunde inte säga R med andra ord. Skulle gå till logoped men det gick plötsligt över bara sådär.

– Jag mår jätteilla när jag åker karuseller som snurrar runt, runt. Kan må illa en hel dag efter att jag har åkt en sådan.

– Jag torkar av handfat, dörrhandtag, alla köksluckor + dammsuger varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Börjar fundera på om något inte står rätt till i mitt lilla huvud, haha. Är helt manisk med vissa städgrejer verkligen.

– När jag var liten så drömde jag alltid mardrömmar om att jag hade mördarsniglar i sängen. Var typ fyra år gammal. Detta efter att jag hade varit på besök i Göteborg hos våra vänner där det kröp runt stora, svarta sniglar på nätterna. Vi hade ett rum på övervåningen där det inte var neddragna gardiner och jag brukade ta med mig mitt täcke och lägga mig i soffan där istället då det var mindre läskigt att sova när det var ljust.

Här var jag typ i Jasons ålder.

Och här var jag jättefull klockan 05 på morgonen på ett toalettgolv på en av Barcelonas största klubbar, haha.

Här fick jag hålla i lilla Minna för typ andra gången i mitt liv.

Extremt nybliven mamma. Känns som en evighet sedan!

Så liten! Redo för fest med kollegorna i Göteborg. Detta är liksom SEX år sedan nu.

En sen kväll i Göteborg.

När jag var 18 år gammal och hängde på gymmet, haha.

Och det här var ganska precis ett år sedan.

//Hoppas ni har en fin kväll <3

Kommentarer

  1. Alexandra

    Hej! Du är alltid så brun och fin 😊 kan inte du göra ett inlägg om hur du gör med bus? Eller det kanske du redan har, fast jag missat det 😳🙈 sen tänkte jag fråga, när ni var utomlands, hade du bus då? Eller blev du så brun i solen? Om du hade bus så hur fungerar det när man badar och så? Jag vill nämligen börja använda det mer och inte utsätta huden för så mycket sol. Så jag tänkte bara fråga hur man gör när man är på stranden och så typ och älskar att bada haha 😂🙈 tack för en bra blogg har följt dig så länge nu ❤❤

    1. Gabriella Joss
      Gabriella Joss

      Har gjort ett inlägg om det rätt nyligen. Googla ”gabriella joss brun utan sol” så bör det komma upp 🙂 Jag blir sjukt brun i solen men har nästan alltid lite bus på överkroppen då jag är blekare där. Busen funkar bra när man badar med men jag bättrar på min typ varannan dag, kram <3 tack för så fina ord<3

  2. Maria

    Hej Gabriella, Kan du snälla lägga upp en video hur du använder din ångmopp från kärscher? Jag har köpt en men tycker bara den är smidig och förstår ingenting. Blev så ledsen då jag verkligen ville ha en och alla sa att det var så bra. den kommer inte in under möbler eller något. Snälla ge mig en guide/video vore så så uppskattat.
    Hälsningar
    En städgalen brud som också dammsuger, torkar allt varje dag.

  3. Kajsa

    Är precis likadan med städningen. Torkar av handfat, toalett, dammar, torkar av soffbord osv och dammsugar varje dag 😆 ibland 2 ggr. Men de går ju så fort när man underhåller de så, man behöver liksom inte storstäda lika ofta.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish