Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Favoriter från Homeroom

Inlägget är i ett annonssamarbete med Homeroom 

Nu när det är vår så kliar det ju i mina inredningsfingrar. Vi bor ju så långt upp i landet så här har vi fortfarande snö men längtar tills den är borta så att jag kan pyssla i ordning på altanen med massor av mysiga kuddar, filtar och ljusstakar. Ska ha stora krukor med gröna växter och ljusslingor. Längtar! Invändigt har jag också lite planer och det är kul att byta ut textiler och annat smått för att få en mer vårig känsla hemma. Tänkte visa er lite favoriter från Homeroom! Älskar deras grejer och tycker dom har så sjukt mycket fint.

Med koden MARS20GABRIELLA får ni 20% rabatt på ett helt köp hos Homeroom! Gäller mellan 29/3-5/4. Ni kommer till hemsidan HÄR

Villkor: Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. Gäller ej på Ej rea, jotex, rowico, Philips, kök&hushåll. Koden kan användas flera gånger per kund.

Den fina vasen HÄR.

Grytlapp – HÄR, Grillvante – HÄR

Matbord – HÄR

Stol – HÄR

Så fin och annorlunda byrå – HÄR

Inlägget är i ett annonssamarbete med Homeroom 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish