Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Sista dagen på året

Hej och god morgon fina ni!

Lyxigt med sovmorgon idag efter en kväll med vin, musik och massor av skratt. Sov så länge att jag fick vakna av mig själv nu på morgonen och känner mig för första gången på väldigt, väldigt länge helt utvilad. Nu ska vi strax ut från hotellet men tänkte ändå kika in och säga hej.

Annars har vi inte gjort så mycket än då vi var så trötta igår. Vi hängde bara hemma, åt omelett som sen lunch på balkongen, skålade i bubbel, tog en lång promenad längs stranden, njöt av solen och värmen och åt ute på kvällen.

Senare idag kommer det upp ett lite djupare inlägg med tankar, frågor och svar gällande 2019 och annars så tänkte jag bara skriva att jag hoppas att ni alla har haft ett fint år. Att ni har vågat lyssna på ert hjärta, att ni har följt er magkänsla, att ni har vågat kasta er ut i det okända för att det kanske är början på något riktigt, riktigt bra. Att ni har följt era drömmar, kommit framåt mot era mål och att ni har skrattat, känt lycka och upplevt saker som ni kanske inte har gjort förut. Och om inte så är det faktiskt första januari imorgon. Imorgon så startar vårt 2020 och jag ska verkligen se till att göra det till mitt år. Livet är för kort för något annat och livet är för kort för att inte våga och inte lita på sin inre röst. Hoppas att ni känner precis samma sak och tar tillvara på alla möjligheter som just ni har. Det är ni SÅ värda. Största kramen till er och glöm aldrig hur grymma ni är! För det är ni verkligen <3 

Kommentarer

  1. Christina

    Ja detta år ska bli mitt år känner jag också! Det är din egen skyldighet att se till att du är lycklig och att du lever ditt liv som du vill. Stor kram och vad härligt ni verkar ha det! 😊❤️🥂Christina

  2. Ronja

    Kan inte du skriva lite om din förändrade syn på alkohol? Känns som den har förändrats en del sedan du och F gick isär? Du skrev flera gånger förr under flera år att du väldigt sällan dricker och att du knappt gillar smaken. Tack för en bra blogg!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Svarade på detta för ett tag sedan med 🙂 festade ju mycket innan jag blev gravid med Jason och kände mig väl bara rätt mätt på det efteråt + att jag hade små barn och ammade mycket vilket gjorde att jag inte riktigt hade det suget. Nu tycker jag att det känns kul igen och speciellt när jag är barnfri så då kör jag. Livet har ju olika perioder och man förändras ju hela tiden. Kram kram <3 och tack för fina ord!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish