Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Varför kan jag bara sova i en säng?

Jag har verkligen undrat över detta heeeeela resan. Vi körde ju först ner till Stockholm och jag kan verkligen inte sova i bil, buss, tåg eller på ett flygplan.. Försöker verkligen men kan bara inte! Någon annan som är likadan!? Efter en hel natts resa är jag iallafall helt slut. Nu ligger mina tjejer och sover på bänkar här på Arlanda och jag skulle såklart inte kunna göra det heller. Så blir noll sömn för mig, haha. Får passa på att blogga istället. Och äta! Jag är hungrig hela tiden och har typ ätit frukt, kvarg, riskakor, choklad och smoothies hela natten. Köpte vårrullar direkt när jag vi kom fram också, haha… =)

Senaste gången jag var i Barcelona så var jag supergravid och höll på att dö i värmen typ. Och så hade det där terrorattentatet varit bara någon dag innan vårt flyg gick. Så läskigt! Men vi åkte ändå och det ångrar jag inte en sekund. Världens bästa stad. Kommer ju inte att vara lika varmt nu men har fått veta av en vän som bor där att det ändå är upp mot 20 grader på dagarna vilket känns sååå härligt! =)

Kommentarer

  1. Maria

    Jag är likadan. Kan främst inte sova på flygplan. När jag flög till Australien var jag helt död av att ha varit vaken i över ett dygn. Sov i 16 timmar när jag landade. Thailand sover jag aldrig trots att vilket varje vinter. Laddar upp med spel, film och ljudböcker och njuter istället 🙂 hoppas att ni får en fin resa!

  2. Becca

    Är likadan.. är så avis på folk som somnar snabbt och var som helst.. Tar oftast tid för mig att somna på nytt ställe med/eller ihop med ngn., Ha en skön resa!

  3. Nicole

    Jag är likadan med sömnen! Förstår inte alla som tycker att det är så skönt att sova på flyg/tåg/bil/buss 😛 ha en underbar resa fina du! 🙂

  4. Johanna

    Gabriella jag behöver din hjälp..
    Dum som jag var, kollade jag min killes telefon. Jag hittade nakenbilder på en viss känd bloggare, och att han skrivit med en ”porrstjärna” att lägga till honom på snapchat? Hur ska man reagera? Mår skitdåligt över detta, vågar inte säga jag snokat i hans telefon.. Snälla hjälp mig någon

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ta upp det med honom! Lika bra att vara ärlig direkt och berätta vad du känner och sedan ta det därifrån. Det hade jag gjort <3 kram fina du

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish