Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

LÖRDAG

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina <3

Hoppas att ni mår jättebra!

Ikväll är det dags att resa mot Spanien med mina fina tjejer och jag kunde inte vara mer peppad. Funderar på att ta med barnen till något lekland nu på dagen och bara rasta av dom ordentligt och ta vara på vår sista dag tillsammans på ungefär en vecka till max. Kommer sakna dom så himla, himla mycket. Känns jobbigt att resa iväg av den anledningen men jag vet ju att dom har det bäst med sin pappa och dagarna kommer att gå väldigt fort.

Igår hann jag packa, tvätta, dammsuga, städa, byta alla sängkläder och duscha länge innan jag skulle sova. SÅ skönt!

Önskar er en jättefin dag! Kram!

Lite bilder från senaste: 

I torsdags körde jag ett riktigt mördarpass med Elin och Tessan! Sååå härliga tjejer och träningsvärken infann sig redan samma dag. Då har man ju kört på ordentligt! =)

Detta har alla mina kvällar innefattat nu på slutet. Oavsett om jag jobbar, tar det lugnt eller vad det än är. Går ju i perioder vad jag vill ha för kvällsfika och just nu är det glutenfria kex, vindruvor, marmelad och ost som ligger i topp!

På tal om marmelad så köper jag ju alltid detta märke då dom enbart är naturligt sötade och inte innehåller något tillsatt socker. Älskar alla smaker och hittade dessa två nu när jag handlade sist. Var tvungen att köpa hem och prova!

Fikade i SEX timmar med min älskade, älskade vän. Ni vet känslan av att tid och rum bara stannar och att ingenting runt omkring existerar? Det var liksom bara vi, skratt och att ta ikapp allt vi har missat sedan vi sågs sist.

Här är ju den tröjan jag pratade om tidigare! Verkligen en ny favorit i garderoben.

TröjaHÄR

TightsHÄR

SkorHÄR

Jason fick smaka lite gainer på bussen, haha! SJÄLVKLART får han inte dricka det men han ville verkligen smaka så jag lät honom. Han tyckte att det smakade glass. Så söt!

Vardagskaoset! Hittade denna bild som är tagen för någon vecka sedan och blev bara full i skratt för det är såhär mina dagar med Jolie ser ut. Hon klättrar precis överallt och snabbt går det också. Hon river ut allt, kastar saker åt olika håll, häller ut allt ur olika förpackningar och burkar.. Är helt slutkörd efter en heldag med henne! Har inget minne av att Jason var såhär vild men det kanske bara är något jag har förträngt?

Här var Jason i typ samma ålder (2017) och jag hade några veckor kvar tills jag skulle föda Jolie. På tal om denna bild så hade jag på mig denna tröja i torsdags när jag var ute med Tove. Vissa plagg har man ju verkligen haft med sig genom livet och dom funkar till alla kroppstyper och perioder.

Hade iallafall världens roligaste torsdagsnatt med min bästis! Gud vad vi skrattade! Hade ont i huvudet innan vi skulle ut men bestämde mig för att köra ändå just för att jag hade längtat så mycket efter en kväll med henne. Och vilken tur att jag gjorde det för det blev verkligen en världskväll som alltid när vi är med varandra.

Här har jag tröjan i torsdags!

Och så en till bild från när jag hade under sommaren 2017! Här var jag också gravid med Jolie fast det syns knappt:

Älskar som sagt sådana här plagg som bara hänger med utan att man någonsin kan tröttna på dom!

Kommentarer

  1. E

    Vad skönt med en tjejresa över nyår. Barnen kommer ha det toppen med sin pappa:)
    Har funderat på en sak. Du har tidigare skrivit att du inte druckit alkohol så ofta eftersom du inte gillar alkohol men sedan du blev singel förekommer alkohol i olika former frekvent. Vad kommer det sig? Du behöver givetvis inte svara om du inte vill o får dricka hur mycket (inom rimliga gränser då med barn osv blablabls) eller lite du vill 😀 Gött nytt år

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Verkligen 🙂 Ja, man kan ju förändras 🙂 kände mig väl rätt klar med att festa och dricka alkohol då jag gjorde de en hel del precis innan Jason kom. Men sedan har det kommit lite mer nu på slutet igen när jag slutat amma osv. Och så har det väl såklart att göra med att jag blivit singel med och är ute mer nu när jag inte har barnen varje helg, kram <3 Har väl egentligen inget jättebra svar på din fråga, haha 🙂 gott nytt år!

  2. Emma Palmqvist

    Vem vann lucka 23? O var är lucka 24? 😀 hälsningar en förväntansfull läsare som fortfarande har hoppet uppe 😂 tack för att du är du. Älskar att läsa om allt ni gör. Många kramar till dig. ♥️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Lucka 24 kommer, haha 😀 den är jättesen bara. Har fått svar från företaget nu. KRAM och tack för så fina ord <3 <3 🙂

  3. Stella

    Hejsan! Du som alltid är så klok kanske kan hjälpa mig. I Gymnasiet gick jag i samma klass med en kille som jag gillade då men det blev aldrig något. Vi har följt varandra på instagram sen ett par år tillbaka men aldrig skrivit med varandra eller något. Men nu skulle jag vilja skriva till honom men jag vet inte hur jag ska lägga upp det. Känns så läskigt att bara skriva ett random hej och tänk om han har flickvän? Men samtidigt måste man väl våga chansa eller? Ja du hör ju jag behöver tips på hur jag ska ta första kontakten! Kram fina du

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      KÖR bara <3 vad är det värsta som kan hända? Absolut ingenting! Och har han flickvän så kommer han säga det och då kan du bara säga "okej, hade ingen aning" eller något. Och sedan behöver du ju inte skriva något sådant direkt heller utan räcker ju med kallprat och då lär du säkert få veta om han är singel eller inte bara genom det. Hade bara skrivit typ "hej, vad gör du?" eller något sådant tror jag! Så märker du om han är intresserad tillbaka 🙂 kram

  4. Christina

    Ha en härlig vecka med dina tjejkompisar! Och njuuut!
    Tack för din fina blogg och härlig inspiration!
    Det går bra med min körning och det blir roligare och roligare!!! Hur går det för dig?

    Kram Christina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish