Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag!

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med er. Jag var uppe för sent igår och jobbade, tvättade och städade. F skruvade ihop vårt nya matbord också och det blev himla fint! Ska visa er sen! Ville mest bara kika in och säga god morgon till er. Tack för att ni kikar in här varje dag – så glad att jag har er. Stor kram! Och hoppas att ni får en jättefin helg.

 

Lite bilder från gårdagens event som blev så mysigt! Tusen tack till alla som kom, till Hemtex och Little Roomies och mina fina kollegor.

Min klänning som många frågade efter på insta story igår hittar ni HÄR! Älskar den! Sååå fin! =)

Kommentarer

  1. W

    Hej! Detta hör inte alls ihop med inlägget men jag testar ändå. Jag är 17 år och bor i en ganska liten by där alla vet vem alla är. Min största dröm är att börja blogga men jag vet inte om jag vågar. Dels är jag rädd att jag inte kan, rädd att ingen ska läsa och rädd för att folk ska tycka att jag ”tror att jag är något” etc. Så jag tänkte höra med dig om du har några rent praktiska tips, vad ska man tänka på, hur ofta ska man uppdatera i början osv? Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Neeej, kör bara!!! <3 om man är rädd för vad andra ska tycka så kommer man aldrig någonstans för man kan inte behaga alla!! <3 uppdatera ofta och tänk på att ha en röd tråd genom dina inlägg med mycket bilder. Och variera innehåll i inläggen 🙂 Stor kram och stort lycka till <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish