Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon från Stockholm!

Hej fina <3

Idag blir det en lååång dag för oss. Har ett event med Hemtex nu på morgonen och sedan ska jag äta lunch med Sandra på Glossybox. Så mysigt! Efter det väntar lite familjehäng och sedan åker vi hemåt igen. Ska bli skönt att komma hem! Trots att jag älskar att vara iväg så är jag så galet hemmakär också. Finns inget bättre än vår egna säng, hur rent och fräscht allt är, att få pyssla på i sitt egna hem, duscha hemma osv.

Helgen är redan fullbokad och det känns kul! Imorgon ska jag göra ett jobb, jag och barnen träffa en vän och på kvällen ska jag ut och äta middag + dricka drinkar med Tove. Är såååå peppad! Och sedan ska vi umgås med vänner resten av helgen med. Jag och Jason ska bland annat på bio med älskade Jeanette och Elvin. Tror killarna kommer tycka att det är så spännande!

Önskar er en fin dag. KRAM!

Innan vi reste iväg så hängde vi med Tove och barnen. Älskar att barnen älskar varandra och jag älskar dom alla mest i världen! Toves kids känns verkligen som mina egna typ. Har umgåtts med dom så mycket så det är inte klokt.

Vi började resa vid 20-tiden kanske. Och när vi skulle stanna till längs vägen för att Jason skulle kissa så hittade vi denna vackra plats ovan. Var ju tvungen att ta några bilder som den sanna influensern jag är, haha 😉 Tyvärr så tog resan väldigt lång tid för att dom höll på att bygga om längs vägen och stannade alla bilar som åkte åt ett håll i säkert 20 minuter per gång.. Så vi stod stilla i säkert två timmar totalt längs vägen. Men jag höll F vaken med min dåliga humor, jättehög musik och massor med babbel =) Och så blev det några energidrycker med!

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej tyvärr inte men tror dom ska finnas på hemsidan nu! Kika under byxor och välj grå som färg så bör du hitta 🙂 det är nellys egna märke, kram

  1. JosefineMoberg

    Åh så synd att vi inte kommer att ses! Jag skulle med komma men missa mitt flyg från Gbg så fick ställa in eventet med Hemtex! Ha så kul och hoppas vi kanske ses en annan gång. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish